onsdag 3. oktober 2007

Ringtrening i Arna

Vi startet tidligere i høst opp med ringtrening for tibber (og noen ikke-tibber :-)) i Arna. Man skulle jo tro det var umulig å arrangere slike treninger utendørs i Bergen, men vi har vært heldige med været stort sett hver eneste gang. Vi møtes fast hver tirsdag kl 19 på p-plassen bak Arna togstasjon. Bare én tirsdag har vi vært nødt til å avlyse pga været. Oppmøtet har vært bra, vi er etterhvert blitt en fast gjeng på ca 10 personer.

I går var vi ikke så mange, men vi hadde en veldig flott treningsøkt. Været var også nydelig, skikkelig flott høstvær. Men merker det går mot kaldere tider...brrr. Alle hundene går veldig godt sammen. De får først være litt løse - vi har en ganske stor valpegård med oss som hundene får være oppi. I går var også to av valpene fra vårt oppdrett tilstede. Marco og Moses storkoste seg! De har jo så godt av denne sosialiseringen. I går var det også en ny hund på treningen, en papillon. Hun var litt usikker i begynnelsen, men det tok ikke lang tid før også hun løp rundt i inngjerdingen sammen med de andre.

Er veldig imponert over innsatsen til alle sammen, men må trekke frem de to valpene spesielt. De er så oppmerksomme og det er en enestående kontakt mellom hund og eier.

Skal få tatt bilder fra en av treningene og få de lagt ut her.

1 kommentar:

Helena sa...

Ja, det var virkelig på høy tid at vi startet opp med slike ringtreninger. Vi har jo alltid hatt lyst, men har vel følt vi har vært for få med tibber i Bergens-området. Men nå når vi har en del valpekjøpere som liker dette med utstilling, så er det veldig kjekt å kunne møtes slik. Heldigvis er det ikke bare våre valpekjøpere som har fanget opp at vi møtes hver tirsdag, men også andre med tibber. Og i går var det altså med en Papillon for første gang. Selvfølgelig skulle vi hatt et lokale vi kunne være i når været svikter oss, men det er jo ikke så lett å skaffe og penger koster det, så så lenge vi har fint vær, så er det jo kjekt å være ute i frisk luft, det har jo både hunder og eiere godt av. Gleder meg allerede til neste tirsdag :-) Og da kan kanskje lille Mia få være med.......