mandag 1. oktober 2007

Vi hiver oss på blogg-bølgen!

Ja, da har også vi kastet oss på blogg-bølgen. Hensikten med en blogg vil for oss være å skrive litt om hva som skjer i kennelen, både av stort og smått. Gjerne litt mere utfyllende enn det som kommer på hjemmesiden.

I helgen var det dobbeltutstilling i Bergen. Vi deltok begge dager og for oss ble det en stor helg. Lørdag var det NMK avd. Hordaland som var arrangør. Deltagelsen var stor, 27 påmeldte tibber, men "bare" 25 stilte opp. Lyngtunets Fenrir ble 2.BHK og tok dermed sitt 10 cert. Vår egen Figaro ble 4.BHK. NV-06 NORDJV-06 N UCH Lyngtunets Electra vant championklassen og ble 2.BTK, mens Lyngtunets Curacuo ble 3.BTK. Og vi tok vår første HP i Oppdrett!

Og som ikke dette var nok, så ble en valp fra vårt oppdrett, Lyngtunets Gatsby, BIR og BIS 5!! En stor dag med andre ord! Kullbroren hans, Galahad, ble nr 2 i klassen 4-6 mnd. Begge med kjempefine kritikker!


Gatsby "Moses" og Galahad "Marco"
BIR valp Lyngtunets Gatsby "Moses"
Helena i BIS'en med Moses
Moses BIS 5!!
Dag 2 ble ikke så stor suksess, men likevel: Electra ble 3.BTK og vi tok vår andre HP i Oppdrett, så vi kan ikke være misfornøyd. Her var konkurransen litt større med 28 deltagende hunder.

Vi har hatt en koselig helg sammen med flere av våre valpekjøpere. Må si spesielt tusen takk til Rose og Irene for at dere stilte opp med hundene deres. Uten dere hadde vi ikke kunnet stilt Oppdretterklasse.

Ingen kommentarer: