torsdag 6. desember 2007

Solan har flyttet

Det var vemodig å lese artikkelen jeg skrev til Tibbe Nytt om veteranene våre. Da artikkelen ble skrevet var det ikke så alvorlig mellom Solan og Snorre, bare litt murring innimellom. Så for ca 1 1/2 mnd siden skar det seg helt. Solan har alltid vært litt usikker og dette merket nok Snorre. Han visste nok ikke helt hvor han hadde Solan for de kunne også være verdens beste venner. Ene øyeblikket susset de på hverandre, mens i det neste var helvetet (unnskyld uttrykket) løs. Det virket som at det var sjalusi som utløste all slåssingen. Vi prøvde ut forskjellige løsninger, men ingen løsninger var helt tilfredsstillende. Tanken om at Solan måtte omplasseres, at det var eneste utvei, dukket opp med jevne mellomrom, men de tankene prøvde jeg å skyve unna. Orket rett og slett ikke tenke på det - det gjorde for vondt... Men på mandag da vi kom hjem og så at de to nok en gang hadde vært i tottene på hverandre, så bare måtte vi innse at dette ikke gikk lenger.

Nå bor han midlertidig hos Elin og Johnny. De har Carex, som er bror til Emma. Solan og Carex er veldig gode venner, og Solan er veldig glad i de alle. Men de har også to katter så de må jo se at det fungerer med kattene. Eldstekatten har godtatt Solan, mens den yngste er noe skeptisk. Jeg håper at dette kan være den endelige løsningen for da kan jeg holde kontakten og treffe ham innimellom. Men nå får vi bare se hvordan det går. Det er en trøst å vite at han trives så godt hos de, men savnet er stort! Det er én stor tom plass i sengen min!!!

Mandagskvelden var det ingen av de firbente som så ut til å savne Solan - med unntak av Snorre... Han gikk rundt og lette... De dyrene er rare!

Ingen kommentarer: