lørdag 1. mars 2008

En liten oppdatering fra dagens utstilling på Manger!

Vi har hatt en topp dag på Manger! Vet ikke helt hva det er som gjør det, men jeg liker meg utrolig godt på denne utstillingen. Har alltid gjort det, og det uavhengig av resultatene i ringen... I dag kunne det jo ikke bli bedre og når man i tillegg har så mange hyggelige folk rundt seg, så blir det ekstra stas. Både Helena og jeg har kost oss enormt sammen med våre valpekjøpere. Tror ikke det finnes bedre valpekjøpere jeg egentlig =) Så trivelige og hyggelige alle sammen. Det beste er at vi gleder oss med hverandre. I dag var det Rose sin dag. Hun fikk 2 x BIR på sine hunder. Først fikk hun BIR på valpen sin Bergrabbens Ulricke "Abelone". En herlig liten tass. Fullt fortjent selv om hun slo ut vår Mia *hrmf* =)

Se den gode kontakten Rose har med Abelone!

Her er Mia i aksjon. Ikke så bra bilde dette, men synes hun sto så fint foran dommeren.

Abelone med BIR-sløyfen

Så fikk Rose BIR på Marius og Irene BIM på Nikita. Ble en reprise fra utstillingen i Skien dette =) Shakira ble forresten 2. beste tispe. Må ikke glemme henne =)

Og så endelig; Marco med sin første cert-sløyfe på utstilling nr 2. Ikke verst og han er bare 11 mnd gammel. Både han og Marius slo pappaen sin i dag. Kjempebra jobbet, Victoria!

Rose i gruppen med Abelone. Dessverre ingen plassering, men Abelone var kjempeflink.

Så var det Marius sin tur å prøve lykken, men akk... Men en stilig kar er han!
Vi har iallefall hatt en uforglemmelig dag. Må ikke glemme å nevne at vi fikk vår Hp nr 6 i Oppdrett. Der stilte vi Marius, Nikita, Shakira og Marco. Takk til eierne for at vi får denne sjansen til å kunne stille Oppdrett. Det betyr mye for oss. Må heller ikke glemme å nevne Moses, han ble også stilt i dag. Ble slått av broren Marco, men de får flere sjanser til å "duellere" med hverandre utover våren. Første sjanse blir på Figgjo om 14 dager.

2 kommentarer:

Søftelandtibbene sa...

Hei på dere.det var virkelig flott lagt ut på bloggen deres.Det er så kjekt at vi har sjans til å reise slik ilag.Det skal jo litt til for at alt skal klaffe men vi gjør alt for å få reist ilag.marko og moses er virkelig blitt flotte unge gutter.Marko som er som snytt ut av marius.Helt utrolig at det går ann å være så lik.Masse klemmerfra Rose og tibbene

Bente sa...

Gratulerer så masse med godt resultat, men jeg skjønner jo at samhørligheta og det sosiale er vel så viktig. Dere har vært veldig heldig med valpekjøperne og de har vært heldig med oppdretterne. Artig å se hvor fint dere har det sammen. Forresten Mia ser veldig fin ut på bildet:-)