lørdag 8. november 2008

Årets siste utstilling for oss...

Isolde og Igaros Ero (Foto: Gro og Svein Hylland)

Så var det tid for årets siste utstilling for noen av oss. Denne gangen skulle vi ikke så langt heldigvis, bare ned til Leirvik på Stord. Vi gledet oss spesielt til å treffe Ero og hans eiere igjen. Det ble et hjertelig gjensyn og han kjente oss tydeligvis igjen :-) Ero virket som en meget trygg og tillitsfull tibbegutt - tydelig at han blir godt trent og sosialisert av sine eiere. Vi hadde våre små valper med, og Isolde syntes det var gøy å treffe broremannen sin igjen. Ble rene slektstreffet for også tilstede på utstillingen var Ero og Isoldes helsøsken, Marco og Shakira. Iben var den heldigste av de alle! Hun fikk treffe både mamma Nikita, pappa Marius og søstermor Tira igjen :-) Og ikke minst sin "gamle" matmor Irene!! Vet ikke hvem som var mest glad jeg :-) Halen til Iben gikk i 100 og tårene til Irene spratt.
Ero - fine gutten!
Minner litt om storebror Moses synes vi...

Utstillingen gikk så som så for vår del, Mia (Ja, hun var også med. Må ikke glemme henne :-)) fikk 1.Uk og 2.UKK uten noe mer. Dommeren mente hun var en tanke for løs ennå. Helt greit det. Hun er forøvrig en drøm å ha med seg, så rolig og avbalansert. De øvrige resultatene ble som følger: Marco 1.UK og 2.UKk - heller ikke han fikk noe mer. Marius 2.BHK og Shakira 1.BTK og BIM! Fullstendig avrøytet og dårlig (kastet opp rett før hun gikk inn i ringen). Han som ble BIR og som tok hannhundcertet heter Tempeltibbens Eros-Kito - en flott bragd av ham og hans eier Linda. Store gratulasjoner til dere - dette var dere vel unt! Veldig kjekt siden vi har fulgt ham siden vi så ham første gangen som valp i Haugesund.

Det ble en trivelig dag og veldig fin trening for valpene. De virket så trygge og hilste på flere hunder, også store. Litt skummelt var det innimellom, men stort sett var det positivt.

Nå ser vi frem mot utstillingssesongen 2009! Lykke til til dere som skal stille på Hamar.
Etter utstillingen trente Helena litt med Ero - se videoen under.

Ingen kommentarer: