onsdag 14. juli 2010

Til minne om min aller kjæreste Emma!

Bergrabbens E-Mi-Li-A
1999-2010

Det er rart. Dagen etter at hennes førstefødte gikk bort, så døde også Emma. Men vi fikk jo en anelse om at det ikke gikk veien dagen før. Er så glad for at vi fikk treffe henne mandagskvelden. Jeg håpet å se henne igjen til helgen, men ante jo at det mest sannsynlig var siste gangen jeg så henne. Det var tungt å gå fra henne...

Emma var min første tibbejente. Hun var en liten tispe, men tok tidlig kommandoen over tibbeguttene mine Rasmus og Solan :-) Hun var bestemt og var det noe hun ikke ville, ja, så viste hun tydelig det. F.eks dette å vise seg i ringen...nei, det likte hun dårlig. På en av kritikkene hennes sto det: "Has a mind of her own as most women..." Dette sier egentlig det meste om Emma.

Emma fikk bo de siste to årene av sitt liv hos Lillian på Melkeplassen. Det var vondt å måtte omplassere henne, men hun mistrivdes i flokken. Da vi så hvor godt hun hadde det hos Lillian, gjorde det det hele mye lettere. Der fikk hun tusle rundt i eget tempo, og hun ble behandlet som en prinsesse av Lillian og familien. Spesielt knyttet hun seg til Lillians barnebarn, Andreas. Vi takker Lillian for at hun gav Emma et godt hjem disse siste årene.

Dette bildet er tatt i forbindelse med Emmas 9-års dag.

Emma er dypt savnet.

Takk for alt, lille venn!

1 kommentar:

Wenche Kildahl sa...

Føler masse med dere. Tårene bare spretter, jeg tåler så lite sånt! Gruer meg veldig til jeg selv må gjennom dette. Er så vanvittig glad i alle sammen.