torsdag 21. april 2011

Til minne om Kiri - verdens skjønneste shibajente

Utsukushii av Enerhaugen "Kiri"
17.01.1998 - 20.04.2011


I går måtte vi ta den tunge beslutningen om å la Kiri (Utsukushii av Enerhaugen) få sovne inn. Hun var dårlig for noen måneder siden, hadde diare og var generelt i dårlig form, men med antibiotika kom hun seg. Hun ble seg selv igjen og var daglig på turer til Fløyen med matte Mathias.

Så ble hun plutselig dårlig tirsdagskvelden... Fikk time hos dyrlegen i går for ville ikke at hun skulle være dårlig gjennom hele påsken. Da dyrlegen tok ultralyd av magen hennes, så han at hun hadde en kraftig livmorbetennelse og mest sannsynlig kreft. Valget da var både lett og ikke lett.... Ikke lett for oss å gi slipp på Kiri, men lett med tanke på at hun ikke skulle lide. Og det virket som Kiri skjønte hva som måtte gjøres. Hun var så rolig, og vi fikk tatt et skikkelig farvel med henne. Det ble en verdig slutt på et langt og godt hundeliv.

Takk for alle gode minner, Kirimor! Du lever videre i våre hjerter. Stor takk til Mathias, som tok seg så godt av Kiri for oss da vi ikke lenger hadde muligheter til å ha henne. Kiri har sjarmert mang en turist med sin helt spesielle måte å være på, alltid like "smilende" og glad for å hilse på folk.

Hvil i fred, Kiri ♥

Ingen kommentarer: