mandag 10. oktober 2011

Suksess på NKK Hamar

Utrolig gøy at det skulle lykkes da Helena og Mona tok turen over fjellet i helgen til NKK-utstilling i Vikingskipet. Vi hadde jo visse forhåpninger når det gjaldt Marco siden han fikk svensk cert og BIM av denne dommeren i Gøteborg, men nå var det ny konkurranse og nye hunder som deltok. Man kan aldri ta noe for gitt i denne "bransjen". Marco hadde heller ingenting å vinne sånn sett, han har de CACIB'ene han trenger i Norge, så var jo mere på gøy egentlig. Han fikk nå excellent og ck, og ble 4. CHKK, men ingen plassering i beste hannhundklasse. Det som var så gøy var at den hannen som fikk certet, hadde stått bak certet så mange ganger så det var kjempegøy og veldig fortjent at GIB SE UCH Bergrabbens Up-To-Date "Miika" endelig nå også kan smykke seg med tittelen N UCH! Gratulerer til eier Bente og til oppdretter Gunvor.

Vi var veldig spent på hvordan dommeren ville like Iben. Han dømte henne som 8 mnd gammel valp, den gangen ble hun BIR og BIG2. Og hun fikk excellent og ck, ble 1.CHKK, 1.BTK og tok sitt andre norske CACIB! Og endte som BIR! Da måtte de jo bare bli igjen. Gleden sto i taket da Helena ringte hjem og fortalte at Iben hadde blitt BIG2. Er utrolig glad og veldig stolt over vår vakre prinsesse. BIM ble NORD UCH Sagalands Falcon.

Så kom de seg heldigvis hjem i god behold sent i går kveld. Det hadde vært et forferdelig føre over fjellet, snø og nullføre... Og på Vinje stoppet vindusviskerne å virke... Men heldigvis så gikk det nå bra.


1 kommentar:

Mariann sa...

GRATTIS så mye til supre resultater på Hamar på vakre Iben:-)
Klem M