onsdag 6. mai 2015

Litt om det som har hendt siden sist

Nå er det lenge siden bloggen ble oppdatert sist. Det betyr ikke at det ikke har skjedd noe siden januar :) Vi har deltatt på noen utstillinger i nærområdet med gode resultater.

På den første utstillingen i Ølen debuterte Sofies to døtre, Fiona og Embla. De stilte da på sitt første valpeshow. Kan vel trygt si at spesielt Embla fikk meg til å svette litt da hun bestemte seg for at nok var nok. Litt dumt at hun bestemte seg for dette akkurat da vi skulle stille opp foran dommeren, men det tok ikke Embla hensyn til. Hun løp ut av ringen og inn i neste ring med meg etter :D Klarte tilslutt å tak i "udyret". Kom tilbake til ringen noe oppkavet, men en flink ringsekretær klarte å roe meg ned. Og Embla vant sin klasse! Med Fiona som nr 2. Den hadde jeg ikke sett komme. Begge fikk fine kritikker :) De voksne som stilte gjorde det heller ikke så verst. Moses ble 2. beste hanne. Lady ble 3. beste tispe og Iben nr 4.

Var forøvrig en veldig koselig utstilling og ikke minst; mye bedre omgivelser. Utstillingen ble holdt i Etne og hallen der var stor og luftig.

Neste utstilling var på Knarvik. Fiona og Embla ble stilt som valp her også. Denne gangen gikk jeg med Fiona, og hun gikk som en drøm! Pølse var tydeligvis tingen for henne. Men Embla trakk det lengste strået og ble BIR valp. Og ikke nok med det - i gruppen ble hun BIG4!

Stolt matmor med Embla


Iben vår ble BIR, og Marco 3. beste hanne.

Vi deltok ikke på Palmeutstillingen på Varhaug, men der stilte Else Ragnhild med Lady. Og hun ble BIM første dagen :)

NKK i Bergen var ikke så mye å rope hurra for for vår del, men det ble en veldig koselig dag likevel. Traff mange tibbevenner, og to av våre venner gjorde det knallbra! Annette fikk championat på Ipo'en sin - han klarte å bli både norsk og dansk champion! Og oppdretter Bente fikk storcert på sin tispe. Marco ble BIR veteran og Shakira BIM veteran. Dagen før hadde Helena stilt Anzu, som fikk excellent og ble nr 3 i åpen klasse :)

Siste utstillingen vi var på var den i Naustdal. Heldigvis ble det dommerbytte og senere møtetid, ellers måtte vi vel ha stått opp midt på natten. Nå kunne vi i det minste ligge til kl var halv seks..... Denne gangen var det Helena, Monica og jeg som dro. Med oss hadde vi Iben, Maia (bare med for treningens skyld) og Embla, som skulle debutere i junior. Det ble excellent på Embla, hun var alene i sin klasse så hun "vant" jo den da. Hun fikk en kjempekritikk, men for et sta lite vesen! Monica tok utfordringen og gikk med henne selv, og hun var kjempeflink! Til tider fikk hun Embla til å gå fint ;-) Iben er jo alltid en drøm å gå med, så hun ble BIR og endte som BIG2!

Embla med excellent rosetten

Iben BIG2

Vi havnet heldigvis bak en brøytebil på vei opp Romarheimsdalen. Sier "heldigvis" for det snødde tett der og veien var full av nysnø. Møtte på noen biler som sto fast - de klappet da brøytebilen kom. Hjem hadde det smeltet en del så veiene var bare, men det var mye snø på fjellet. Heldigvis hadde vi fremdeles vinterdekk på.

Ingen kommentarer: