mandag 11. januar 2010

En flott start på det nye året...

BIR S UCH Vita Sannars Forever Young og BIM N S LIT UCH NV-06 NORDJV-06 LITV-09 Lyngtunets Electra

Irene og Kjell dro til Göteborg forrige torsdag. De skulle delta på det store arrangementet MyDog. Fredag var det Tibbespesial, lørdag og søndag internasjonale utstillinger med mulighet for å få cacib. Vi deltok der selv for to år siden, den gangen stilte vi Snorre. Han oppnådde ikke noe svensk championat, men fikk plassering i beste hannhundklassen siste dagen. Datteren hans, Electra, derimot klarte å få cert den siste dagen.

Og det var nettopp Electra, eller Shakira da, som gjorde det best den første dagen. På Tibbespesialen ble hun beste tispe og tilslutt BIM. Tira ble nr 2 i sin klasse med ck, men ikke noe mer. Nikita ble nr 4 i sin klasse, men uten ck. Bildet fra den dagen har vi fått fra Andrea Landeberg, eieren til han som ble BIR.

Dag to var det bare Shakira som fikk ck, hun ble nr 2 i championklassen. Ikke de helt store resultatene med andre ord.

Vi har en avtale med Irene. Og den går ut på at når det går bra, så ringer hun. Går det dårlig eller sånn passe, så sender hun en sms. Jeg ventet egentlig en sms jeg da søndagen kom. Hadde ikke de største forhåpningene. Ble likevel litt nervøs da kl nærmet seg 12 og vi ikke hadde hørt noe. Tibben var nemlig første rase ut og hadde oppmøtetid kl 0900. Jeg satt og pratet med min søster, som var på besøk, da telefonen ringte. Jeg skvatt til da jeg så at det var Irene. "Herregud, det er Irene som ringer". Visste ikke helt hva jeg kunne forvente å høre, og så kunne hun altså fortelle at endelig hadde Nikita klart å få det svenske certet! Hun ble dermed nordisk champion! Så glad vi ble! Hun ble også 4. beste tispe. Shakira ble 2. beste tispe. Stor takk til Liv Randi som gikk med henne. Og Tira, hun hadde vunnet over 8 stk i unghundklassen og fått ck, men ikke noe mer.

Er bare så glad for at Irene og Kjell fikk full uttelling på turen. Ble ikke noe cacib, men det gjorde ingenting. De har hatt en flott tur på alle måter.

Gratulerer så mye!

4 kommentarer:

Anne Grete sa...

Gratulerer så hjertens mye , er bare så glad på deres vegne på den fine starten på år 2010 :) det fortjener dere .
Nikita ser bare så fin og stolt ut på bildet , akkurat som hun vet hun ga valuta for turen :)

Vibeke sa...

Takk for fine ord, Anne Grete.

Det er nok Shakira som er på det bildet, det var da hun ble BIM på rasespesialen :-)

Kristin sa...

Gratulere så mye til dere som oppdrettere og til Irene og Kjell som eier for de flotte resultatene i broderlandet;-) Kjempe morro!

Anne Grete sa...

Var det Shakira ja :)trodde jeg hadde rktig navn !!:):) Uansett så ser hun stolt ut og det skulle bare mangle når hun kapret BIM på RASESPESIALEN til og men i broderlandet :)Enda bedre :)