onsdag 4. november 2015

Så mye har hendt...

Anzu og Mathias på Fløyen

Det var et sjokk å få beskjeden om at Mathias var gått bort. Fortsatt er dette veldig uforståelig.

Fokuset vårt i denne tiden har vært på Anzu, og sørge for at hun blir tatt godt vare på. Noe som er en selvfølge siden vi eide henne sammen med Mathias. Lille, søte Anzu... lurer på hva hun forstår? En hund lever jo heldigvis i nuet, men likevel... vi ser jo at hun er preget.

Anzu har bodd hos Frode i denne tiden. Det er viktig at hun nå får ro og fred, og hun kunne ikke kommet til et bedre hjem. Hun fotfølger Frode hvor enn han går, og er med han på jobb. Gradvis blir hun seg selv igjen.

Det er mange som har vært opptatt av hvordan det går med Anzu. Fremmede har kommet bort til Helena når hun har vært på tur og spurt om det er hunden til "han gamle mannen". De har lurt på hvorfor de ikke har sett han på en stund. Mathias og Anzu var et kjent syn i Fjellveien og området rundt Fløyen. Andre har sendt meldinger og spurt. Viser bare at Mathias og Anzu har satt spor etter seg. Mathias var jo en veldig sosial mann og likte å prate med turister og andre han møtte. Han pratet alltid varmt om shibarasen, som lå hans hjerte nærmest. 

Ingen kommentarer: