mandag 12. november 2007

Suksess i helgen!

Det ble nok en stor utstillingsdag for oss, men dagen kunne like godt ha endt før den hadde startet... For fergen vi skulle med ble kansellert. Og da sto vi der... Neste ferge skulle gå tre kvarter senere. Jaja, vi vil rekke det likevel tenkte vi, men det ville bli knapt med tid. 0845 skulle fergen gå og vi satte oss opp på fergen, kjøpte en kopp kaffe og pratet i vei... Motoren gikk hørte jeg så jeg regnet med at vi var langt ute på fjorden helt til vi hørte en lyd... og alt ble veldig stille. Oppdaget da at vi fremdeles lå ved kai og nå tikket klokken fort mot 9. Stemningen ble mer og mer nervøs, men vi var heldigvis flere i samme båt (bokstavelig talt). Det ble ringt til utstillingen slik at de skulle være forberedt på at noen av oss ville bli litt forsinket. Så satt vi der og ventet... ingen beskjed kom. Hørte bare noen som snakket om motorproblemer, så jeg må si at jeg så hele utstillingen gå fløyten. Men heldigvis så ordnet det seg.

Vi fløy ikke av fergen direkte, men det var ikke langt fra...

Da vi kom frem til utstillingsplassen, hadde de allerede begynt med tibbene, så her var det ikke snakk om å "gå ned" hundene. Her var det bare rett inn - nesten! Resultatene ble som følger:

Vår Figo fikk sitt andre cert og ble 2.BHK. Hans kullbror Marius stilte som champion for første gang og havnet som 3.BHK. Lotte vant sin klasse og fikk ck, men ingen plassering. Shakira ble 4.BTK. Nikita (som fylte 4 år samme dag) havnet på den sure femteplassen, men som dommeren skrev i kritikken: hun stilte i bikini. Det samme sto forresten om Shakira =) Jaja, bikini er bedre enn toppløs...

Vi stilte også Oppdretterklasse og resultatet der ble BIR og BIS!!! To av valpene våre ble også stilt. Moses ble nr 2 i klassen 6-9 mnd, mens Marco ble nr 3 i samme klasse. Men begge med supre kritikker.

En uforglemmelig dag på mange måter ble dette! Takk til alle valpekjøperne våre. Ekstra koselig var det at Figo og Marius' kullbror, Chiko, og hans mamma Wendla, også var med. Så må jeg ikke glemme lille Mia som opplevde utstillingskaoset for første gang. Det tok hun med stor ro. På slutten av dagen var hun derimot veldig trøtt... ikke så rart det. Det er mange lukter og masse nye inntrykk for en sånn liten baby. Hennes debut i utstillingsringen blir i Ølen til neste år. Det blir gøy!


BIS Oppdretter

Ingen kommentarer: