søndag 10. februar 2008

Utstilling i Ølen

Lørdag 9. februar var det utstilling i Ølen. Vi dro hjemmefra grytidlig, skulle nå fergen som gikk kl 0745. På veien plukket vi opp Victoria og Marco, for de skulle også stille. Var en hel gjeng som skulle nedover, av de 15 som var påmeldt var det faktisk 6 av våre avkom som skulle delta! For to av de, Moses og Marco, var det ekstra spennende for de skulle debutere som juniorer. Vi skulle også stille Mia for første gang som valp, og Rose skulle stille sin valp fra Bergrabben for første gang. Stor spenning :-) Nikita ble BIR! Og Shakira 3.BTK. Gratulerer til Irene. De to unge håpefulle fikk hver sin hederspremie så det var vi fornøyd med. Valpen til Rose ble BIR (Grattis, Rose!), mens vår Mia vant sin klasse (det var to tisper der) og ble 2. beste tispevalp. Så alt i alt - en bra dag!


Marco

Moses

3 kommentarer:

Bente sa...

Høres ut som en bra dag i Ølen ja. Gratulerer med fine resultater. Kjempeartig at det ble HP på ungguttenes første utstilling. Uansett så er vel det viktigste å få tilbringe en dag på utstilling med litt spenning, og med gode venner.

Betty Boom sa...

Hei. Jeg leitet etter en blog fra Bergen av Vibeke, som gikk Stoltzen.

Er det du?

Vibeke sa...

Jeg pøvde å legge igjen en melding til deg, men fant ikke ut hvordan jeg gjorde det. Nei, det er nok ikke jeg som gikk Stoltzen.