tirsdag 15. april 2008

Nok en tur til Rogaland - denne gangen til Orre

Vi begynner å kjenne veiene nedover Sunnhordland og Rogaland rimelig godt nå etterhvert :-) Vi reiste nedover fredags formiddag - havnet selvfølgelig midt i verste rushet - men kom oss nå frem til hotellet i rimelig tid. Etter en liten pust i bakken kom vi oss på en liten tur. Utrolig deilig å strekke litt på seg etter mange timer i bilen. Så var det tilbake til hotellet for å se reprisen av "Hotel Cæsar" - et "must" for noen av oss :-)) Etterpå ut for å trene litt og ta bilder. Så inn igjen på rommet for å se ny episode av "Cæsar" (veldig viktig!!!). Rose hentet middag til oss som vi hadde bestilt, så da "Norske talenter" begynte, satt vi og koste oss med deilig kinamat og annen god mat. Rose hadde med seg vin, så det ble en veldig koselig stund.

Se det lure blikket til Marco :-) Han var heldig og fikk være med på tur. Men sove om natten ville han ikke... Så det var to ganske så trøtte oppdrettere som sto opp kl 06. Ikke rart vi kjørte feil minst fire ganger på den 20 min. lange kjøreturen til Orre der utstillingen skulle være... Enda til at vi hadde Boris med oss, men hva hjalp det? Han ante like lite som oss om alle de nye veiene og de nye rundkjøringene som var kommet. Jaja, vi fant frem tilslutt.

Irene har en kosestund med Shakira

Kan man ha det bedre, lurer Marius på? Snakk om kosegutt

Det er slik man skal ha det når man er på utstillingstur, synes Nikita. Halve kosen er å få ligge i sengen sammen med mor.

Også Maren fant roen etterhvert i sengen...

...mens andre fant alternative måter å slappe av på :-) Lille Abelone er meeeeget trøtt

På utstillingen gikk det over all forventning. Shakira ble BIM. NORD UCH Tibbetunets B-King ble BIR. Nikita ble 3.BTK. Marius ble 2.BHK, mens Marco tok sitt andre cert og ble 4.BHK!! Det var gøy å kunne ringe hjem til spente eiere da ja... Vi stilte også oppdrettergruppe og endte tilslutt som 2BIS!

Her venter vi på at gruppefinalene skal begynne. Helena og Nikita har seg en liten kosestund :-)

Det ble sent før vi kom oss avgårde hjem, og tiden for å nå ferge nr 2 ble knapp...så det gikk så det suste. Vi kan takke høyere makter for at det ikke var kontroller for å si det sånn. Vi rakk fergen da heldigvis.


Nå er det ikke lenge til Førde-utstilling...

2 kommentarer:

Bente sa...

Nok ei flott helg for dere ser jeg, med både resultater og det sosiale på topp. Heldig er dere som reiser flere venner sammen. Ha en fin dag.

Kristin sa...

Hei så trivelig dere har det, jeg og Bente har det ikke så værst vi heller på tur:-) Vi skal snart til Ålesund det blir hytte og litt vin da tenker jeg:-)