onsdag 9. juli 2008

Nå har Emma flyttet...


I går flyttet Emma. Dette var noe vi hadde tenkt på lenge for Emma har vel egentlig aldri likt seg i flokken, og det har vært gnisninger mellom henne og Ronja til tider. Men så har vi utsatt det - det var vondt nok da Solan dro, om ikke Emma også skulle flytte. Jeg orket ikke tanken på å miste nok en hund. Men så ble Emma tatt noen ganger av de andre og vi måtte begynne å skille hundene, og det synes ikke vi noe om. Emma lå mye oppe på det ene gjesteværelset og var en del alene, og det er ingen ideell tilværelse for en sosial liten dame...
Det jeg ønsket for Emma var at hun skulle komme til en eldre dame som hadde masse tid og kjærlighet. Og heldigvis; Bjørn Ove og Åse hadde en venninne som ønsket seg en liten venn så dermed løste det seg. I går reiste vi med Emma til hennes nye matmor, Lillian. Bjørn Ove, Åse og Moses kom også på besøk så det ble en trivelig stund. Av dem fikk Emma seg en ny seng også, og hun skjønte fort at den var hennes :-)

Det var tungt da vi skulle dra hjem igjen og enda tyngre å komme hjem - uten Emma. Men hun hadde slått seg fort til ro da vi dro, og hun har sovet godt i natt. Snorksovet har hun! :-) Håper det går fint i fortsettelsen også. Hjemme hos oss er det enda én plass som står tom, men det er godt å vite at Emma er et sted der hun kan føle seg 100 % trygg. Akkurat slik Solan også har det.

1 kommentar:

Kristin sa...

Det høres ut som om Emma får det kjempe bra, selv om det alltid er trist å skilles fra sine hunder.