tirsdag 6. januar 2009

Begivenhetsrik helg i Gøteborg for våre valpekjøpere!

Det ble en stor helg for Rose og Irene i Gøteborg, selv om turen endte noe brått og hastig...;-) Men litt dramatikk skal det være - det er slike turer som blir husket i ettertid. Spesielt når alt ender godt tilslutt. Og det gjorde det denne gangen også... Men sånn er det når selve utstillingen er forsinket med én time og dommeren er grundig og tar seg god tid. Vi som var hjemme satt og bet negler, og lurte på hvordan dette skulle gå. Kl nærmet seg 16 og de var såvidt begynt på unghund tisper... Marius var blitt beste hannhund, og skulle inn i bir og bim, men ville de rekke det? De rakk det såvidt. Marius ble BIM, fikk på seg en grønn kappe med "bim" trykket på, og så ble det tatt bilde. Etterpå rev Rose kappen av og brølte at vi skal rekke et fly!! Takket være flere som stilte opp og hjalp til med pakking, så kom de seg til taxien i full fart.

Utenom Marius så gjorde også Shakira og Nikita det bra. Shakira ble 2.beste tispe, mens Nikita (naken som hun var) ble nr 2 i sin klasse m/ck!

Shakira og Nikita hos fotograf :-)

Og her er Marius og Abelone hos fotografen - et pent par!

Men dette var siste dagen. Det er jo et stort arrangement dette i Gøteborg - MyDog som det heter - med hele tre utstillinger. Første dagen ble Marius 2. beste hanne mens Shakira ble 3. beste tispe. Nikita ble nr 4 i sin klasse. Abelone ble nr 2 i sin klasse m/ck.

Dag to var det internasjonal utstilling med cacib. Rose ringte meg og sa at det gikk ikke så bra i dag...Neivel, tenkte jeg. Jaja, sånn er det jo. Kjente skuffelsen for Marius trengte jo det cacib'et, men samtidig så visste jeg jo at konkurransen var stor. Abelone, hun ble nr 4 i sin klasse m/hp... Ja, og Marius ble 2. beste champion og 2. beste hanne m/reserve cacib.... Javel, sa jeg? Men hvem vant da? Jo, det var en unghund, sa Rose. Nei, det går jo ikke, sa jeg. Hvis Marius ble 2. beste champion OG 2. beste hanne, så må jo hunden foran også være champion. Da klarte ikke Rose holde seg lenger :-) Hunden som kom foran Marius var selvsagt champion, og enda bedre: han var internasjonal champion! Dermed vil jo det cacib'et gå til Marius. Nå trenger han bare ett cacib til, så er han int ch.

Det blir et spennende år. Våre to små krapyl skal debutere i Ølen i februar, og det blir gøy. Håper de vil like seg i ringen. De er iallefall glad i å trene på å stå på bordet, for da vet de at det vanker go'biter. Iben står og hopper, og vil opp :-) Det er kjekt når de viser sånn glede. Har ikke blitt noe særlig båndtrening på de små, men det kommer etterhvert.

Gratulerer til Rose og Irene med glitrende resultater i Sverige! Og et stort grattis til Elisabeth som fikk tispecertet på Rasespesialen på Luzy!

2 kommentarer:

Kristin sa...

Gratulere så mye med de flotte resultatene i Gøteborg på hunder fra deres oppdrett:-)

Kristin og Ponya sa...

Ja gratulerer så masse!! Moro at de får betalt for å reise så langt da!!