mandag 23. mars 2009

Alle tiders helg!

Vi har hatt en alle tiders helg. Det ble en særdeles hyggelig utstilling lørdag med mange koselige folk og veldig ok stemning rundt ringen. Var jo litt spennende med ny hall. Vi var på Knarvik, på min og Helenas barndoms trakter, her bodde jeg fra jeg var 5 til jeg var 18 år. Helena flyttet hit fra Sverige da hun var 9 og bodde her til hun var ca 14 år. Så i disse områdene har vi tråkket mye...

Den som gjorde det best av våre var Shakira, hun ble 2. beste tispe. Marco vant sin klasse og fikk ck, men ingen plassering i beste hannhundklasse. Nikita og Marius fikk også ck, men altså ingen plassering de heller. De tre jente vi stilte, Mia, Trixie og Lotte fikk alle rød sløyfe, så vi er godt fornøyd med innsatsen til alle.

På kvelden tok vi valpene med oss for å besøke Bente og Kristin, som bodde på Bratland camping. Dit kom også Rose og Elisabeth, og senere Karsten. Vi bestilte pizza (mye latter så han på Peppes lurte på om vi trengte mere blandevann haha) så vi koste oss med deilig mat og god vin. Og alle 7 hundene gikk godt sammen. Iben ble så begeistret for Chanti til Bente :-) Isolde er så begeistret for sin "tante" Rose... :-)

Må takke alle som gjorde denne dagen til noe spesielt! De koselige bildene fikk vi av Eros eiere. Veldig koselig at dere tok turen helt fra Odda for å hilse på oss. Gleder oss til å hilse på dere i Haugesund.

Marco og Ero - to helbrødre fra to forskjellige kull

Ero og mamma Trixie

1 kommentar:

Elisabeth`s Tibbe Blogg sa...

Helgen sammen med dere var helt toppers.. Gleder meg til neste gang vi møtes igjenn.. Fint bilde av Marco og Ero . Det var artig å se gi gjenn Isolde, Iben og dem andre valpene ..