mandag 2. mars 2009

En FANTASTISK utstillingsdag på Manger!

Marius BIG1 her

Vet nesten ikke hvor jeg skal begynne for dagen i går overgikk alt jeg har opplevd i ringen noen gang, og det blir vel lenge til vi opplever noe sånt igjen. Kommer leve lenge på minnene etter denne helgen ja.

Det begynte med Iben som gikk hen og ble BIR av 5 valper totalt. Hun viste seg så fint, så vi er så stolte over denne herlige jenten vår :-) Så ble pappaen hennes også BIR. De andre fikk jo også så fine plasseringer, Marco kapret 2. plassen bak Marius og tok sitt 6. cert.

Vi var så tidlig, var blant de første som kom om morgenen så det ble en del timer å slå ihjel mens vi ventet på at gruppefinalene skulle begynne. Ikke trodde vi på noen plassering for statistikken var vel heller dårlig. Men Iben hevdet seg og gikk som en kule! Og ble belønnet med en BIG2! Fikk jo et visst håp for Marius da, men samtidig var jo den gruppen mye, mye større. Tror det var ca 10 hunder i gruppen med Iben, mens i Marius' gruppe var de vel kanskje en 18 stk. Så plukket dommeren ut de fire han ønsket skulle bli plassert, og deriblant var Marius... Kjempe, tenkte vi, da blir han plassert i det minste. I mens ropte de opp at oppdretter- og avlsklassene måtte komme til oppsamlingsringen, så Helena, Irene og Victoria måtte gå. Jeg, Mona og Karsten ble stående igjen, og vi skjønte ingenting da de begynte å rope opp de forskjellige som hadde plassert seg.... 4. plass, 3. plass og så vinneren: Tibetansk spaniel.....! Og Rose måtte løpe fra ringen og rett inn i oppsamlingsringen til de andre. Så var det inn og bli BIS Oppdretter! Og så måtte Rose løpe inn i oppsamlingsringen igjen for da skulle BIS kåres.... :-) Da tenkte jeg at nå var det slutt for aldri i livet om han ville bli plassert der... så går han hen og blir BIS2.

Dette ble mye skryt, men håper folk bærer over med det... Dette var bare så stort for oss. Ikke minst for Rose og Karsten som eier Marius. Gratulerer så mye!!

Flere bilder ligger på siden vår.

5 kommentarer:

Helena sa...

Ja, det ble en fantastisk dag, som gikk fra stort til større og større :-) :-)

Anne Grete sa...

Hei !
Utrolig flott prestasjon , og veldig veldig artig . Inspirerende for resten av utstillingsåret er det og . Slektningen Kiril klarte det samme en sommer , hun ble BIS , Bis 2 , så flotte linjer dette å bygge videre på :):)
Ønsker dere masse lykke til videre og :):)

Bente sa...

Minst så mye skryt må det være etter en slik dag:) En har lov til å være oppe i skyene en stund etter noe slikt. Gratulerer så masse. Det er fullt fortjent og jeg er ikke noe overrasket over at det gikk slik. Dere har pene hunder å vise fram. Lykke til videre.

Kristin sa...

Utrolig morro da. Det er jo lov å skryte når det går så bra det er jo helt utrolige prestasjoner da:-)

Elisabeth`s Tibbe Blogg sa...

Klart dere har lov å vere stålte . Etter en slik utstillings helg.. Det er utrolig morsomt for dere dette som har skjedd.. Kanskje for dere oppleve silke øyeblikk flere ganger, hvem vet..