mandag 3. august 2009

En ny fin (og varm!) utstillingshelg i Nesbyen

Søstrene Tira og Iben i Nesbyen

Jeg har dessverre ikke mange bilder ennå fra denne helgen, men håper å få fra de andre som var med. Må først takke dere alle for en kjempefin helg. Stor takk til Rose som fikk oss trygt frem og tilbake, til Gro og Svein for at vi fikk lov til å dele hytte med dere, til dere som forbarmet dere over de hundene som var hjemme og ikke minst; til alle dere andre som vi var mye sammen med i helgen.

Vi reiste fra Bergen tidlig fredag formiddag i øs pøs regnvær. Regnet fulgte oss hele veien østøver....nesten helt til Gol. Men på Gol skinte solen og etter det så vi ikke regnet igjen før vi passerte Aurland søndagen på vei hjem. Utrolig kjekt at været ble så fint - kanskje det hjalp at jeg hadde to sett med regntøy med meg + null solkrem? Mona og jeg kom ihvertfall hjem igjen (nok en gang) med kledelige røde neser :-)

Fredag kveld var det valpeshow - dette var Thea og Espens debut. Jeg var spent på om Thea kom til å gå og det gjorde hun utrolig nok - helt til siste runde :-) Da var det nok og hun la seg langflat i gresset. Men hun hadde ikke vunnet uansett for den tispen som vant var kommet lenger i utviklingen og var en lekker liten sak. Men vi er strålende fornøyd med 1-1 og tilslutt 2.BTK. En fin debut det. Espen gjorde det like bra og endte som 2.BHK.

Lørdag ble en svært varm dag. Det gikk så som så i ringen, men Nikita ble BIM og reddet dagen for oss. Og Iben vår ble nr 4 i juniorklassen med HP.

Søndagen gikk det så mye bedre med våre hunder iallefall. Denne dagen ble Marius beste hanne og Nikita ble nok en gang beste tispe, så da var det reprise på det som skjedde siste dagen i Sandefjord. Nikita endte som BIR og Marius BIM. Og Iben vant juniorklassen denne gangen med søster Tira som nr 2, begge med ck. Iben ble 4.BTK tilslutt.

I Sandefjord hadde vi ingen muligheter til å vente på gruppen, men i og med at vi ikke hadde så lang vei hjem denne gangen og været var så strålende, så fant vi ut at vi skulle bli igjen. Det ble ingen plassering, men det gjorde ingenting.

I Lofoten har det også vært utstilling i helgen, og vi er spesielt stolte over Rasmus sin datter Hera som ble BIM i går. Og Heras sønn Herkules ble 2.BHK. Så må vi ta med Gunvor og Sigurd sine to valper som debuterte på valpeshow. Ailo BIR og BIG3 lørdag, i går BIR og BIG!! Og Theas søster Hanna BIM begge dager. Gratulerer alle sammen!

Helt til slutt må jeg fortelle at vi spiste buffé på Pers Hotell lørdagskvelden. Herregud, jeg tror vi trillet ned til hyttene. Det var kjempegod mat.

Tusen takk for denne gangen!

Ingen kommentarer: