søndag 8. november 2009

Siste utstilling for oss i 2009

Så var Stord-utstillingen over, årets siste utstilling for oss. Nå er det pause fram til Ølen i februar. Tiden fremover blir spennende med tanke på valper - håper bare Trixie og Lotte har tatt seg.

Utstillingen ble en veldig fin opplevelse, og vi er så glad på Irene sine vegne, som fikk BIR på Tira. Det var Tiras andre cert. Det ble ingen plassering i gruppen, men Tira ble plukket ut i semifinalen så det ble spennende. BIM ble Marco - han tok sitt 8. cert (måtte han klare storcertet i løpet av 2010!!). Det var kjekt for Victoria som lå hjemme i svineinfluensa.... Hans andre BIM dette. Takk til Bjørn Ove og Åse som fikk ham fraktet ned til Stord, og stor takk til Rose som viste han så fint frem. Marcos bror, Moses, var eneste championhannen denne dagen, og han ble 3.bhk. Så klarte Iben vår å bli 3.btk, mens mammaen til Tira og Iben, Nikita, ble 4.btk.

Vi stilte også oppdrettsgruppe i går, en ny sammensetning denne gangen bestående av Marco, Nikita, Shakira og Tira. Fikk en veldig fin kritikk: "En gruppe med 3 kombinasjoner som har 4 flotte representanter for rasen. Utm. hoder & uttrykk. Fin helhet og balanse. Herlig temperament. Frie, stabile bevegelser. En stor gratulasjon til oppdretter".

Denne gruppen ble også BIS Oppdretter.

Takk til Elisabeth og Marie som hjalp oss. Marie fikk også BIM på sin papillontispe, Blondie - gratulerer så mye! :-)

Takk alle som gjorde denne dagen til en fin dag. På veien hjem holdt vi på å kollidere med et hjortedyr. Den kom så plutselig ut av skogen og over veien, men heldigvis så var Helena såpass "våken" så hun klarte å bremse kraftig ned. Et nydelig dyr. Første gangen jeg har erfart dette og sett hjort på såpass nært hold.

1 kommentar:

Kristin sa...

Gratulere med flotte rseultater på Stord. Lykke til med paringene til Tirxi og Lotte :-)