søndag 14. februar 2010

Milo BIR valp i Ølen i går

Milo er blitt 6 mnd og debuterte på utstilling i går. Det var 5 valper som deltok, og vår kjære gutt vant! Under er han avbildet med sløyfe og premie :-)

Her er kritikken han fikk av dommeren:

"Utm typ, mycket tiltalande som helhet, bra prop, lemplig benstamme. Utm skalle, bra lyft i ørene, kan bli noget fyldigere i nosparti. Utm forbryst, typiska framben, lagom hals, utm svansansett. Utm vinklar og rørelse, fina tassar"

Milo er en veldig omgjengelig gutt, han har ennå ikke hatt noen negative opplevelser i møte med andre hunder. I går hilste han på leonbergere, storpudler og bulldoger - han var bare glad :-) Han skulle susse på alle :-) Herlig å ha en sånn gutt!

Det gikk bra med de andre som stilte også, så gratulerer så mye. Theas debut endte med blå sløyfe, dommeren syntes hun hadde litt for runde øyne og kort snuteparti. Det har hun jo, så den er grei. Men - hun viste seg i ringen som en ekte shower, og det var det viktigste for meg. Kanskje hun kan gjøre det bedre på uteutstillinger enn inne, tiden får vise. Hun er min prinsesse uansett!

2 kommentarer:

Anne Grete sa...

Gratulerer igjen med Milo , jeg synes veldig om han , i mine øyne veldig velkroppet og så utrolig fin/dyp front og vinkler bak og :)
At han er så omgjengelig TOPPER det hele :):)
Ja disse utstillinger og dommere og hva de ønsker er av og til så forskjellig det , så ønsker masse lykke til med unge Tea videre :):)

Kristin sa...

Gratulere til dere fra oss også. Flott kar dette ja enig med Anne Grete. Lykke til med han videre!!!