fredag 26. mars 2010

Nå går det mot vår!

Det har jammen vært en trasig vinter dette... Men noe godt er det da kommet ut av dette; nemlig en splitter ny terrasse. Og den skal være trygg... Tar vel litt tid før vi kommer føle oss 100% trygge, men med tiden som hjelp så går det vel seg til. Håper hundene også kommer over dette sjokket da terrassen knakk sammen som følge av snøras fra taket. Iben er skvetten nå... bjeffer når hun hører "skumle" lyder. De har fått seg en støkk. Er bare så glad og takknemlig for at det tross alt gikk bra!

Nå jobbes det iallefall med å få opp ny terrasse. En del av området er planert ut. Nye, kraftige fundament er støpt. Så mest sannsynlig har vi terrasse til 17. mai :-)

Nå står påsken for tur. Skal bli deilig med noen avslappende dager hjemme med hundene. Bare kose oss og være sammen! All snøen er borte - utrolig herlig. Det regner riktignok, men for oss betyr det masse vann i brønnen så det er helt greit. Men håper på litt opphold innimellom da ;-)

Det er spennende tider foran oss...håper våren har masse godt i vente. Mia løper, så forhåpentligvis får vi en paring snart. Så planlegger vi noen utstillingsturer. Blir ikke så mye reising, men skal til Moss og til NKK Kristiansand. Så blir det mest sannsynlig en tur til Nesbyen og Bjerke på sensommeren. Ellers blir det disse utstillingene som er i Bergen og omegn.

Ønsker alle en fredelig påske!

Ingen kommentarer: