tirsdag 20. april 2010

NKK Bergen 18. april

Da har vi lagt bak oss en flott utstillingshelg. Den begynte ikke så bra...Milo holdt oss våkne hele natten til søndag. Det viste seg at han hadde blitt bitt av fuglelopper! Dette visste vi ikke da, men Helena måtte dra til dyrlegen med han søndags ettermiddagen siden han da fremdeles var veldig urolig. Vi var iallefall megatrøtte søndagen. Men kom oss nå opp og avgårde i et forrykende snøvær (!). Huff... Det la seg nå heldigvis ikke da, men jeg var bekymret da vi dro.

Pga askeskyene fra Island, så var det blitt en rekke dommerendringer + at en del ikke kom. Men jeg tror det var en ca 40 hunder likevel. Iallefall var det 11 stk i klassen til Iben, så forhåpningene var vel ikke på topp akkurat. I Theas klasse var det 6 tror jeg. Thea endte som nr 4 i sin klasse med hederspremie, noe jeg er veldig godt fornøyd med. Ingen av juniorene fikk ck. Så går Iben altså hen og vinner unghundklassen med søster Tira på 2. plass, begge med ck :-) Var kjempespent da Helena gikk inn i beste tispeklasse med Iben... og uendelig glad da jeg skjønte at certet gikk til oss. Iben endte som 3. beste tispe, og Tira ble 4. beste tispe. Flotte prestasjoner av de begge. Og pappaen deres ble 4. beste hanne. Så fikk Theas kullbror, Espen, storcertet også, så det var topp! Gratulerer til Rose og Karsten.

Er så stolt av alle dere som stilte hunder fra vårt oppdrett. Dere var alle sammen flinke. Så håper vi det blir Marcos tur til å få storcertet snart - det har han virkelig fortjent nå. Tusen takk til dere som hjalp oss slik at vi fikk stille Oppdrettsklasse. Var så gøy at hele tre kenneler stilte i Oppdrett. Sagaland vant med oss som nr 2. Alle fikk hederspremier.

Tusen takk alle for en trivelig dag ved ringen!

Ingen kommentarer: