søndag 25. april 2010

Utstilling i Naustdal

Utstillingen i Naustdal ser jeg bestandig frem imot. Jeg liker stedet, hallen + det at vi har det alltid koselig på turen oppover. Så har vi også hatt noen fine opplevelser der inne :-) Trixie tok sitt første cert der inne, datteren Shakira ble BIG1 som valp og i fjor ble Moses champion der inne. På samme utstilling tok også Tira sitt første cert, ble BIR og BIG1!

Denne gangen var det 14 hunder påmeldt - 12 av de stilte vi og resten av gjengen fra Bergen med. Men først var det valpenes tur, de var 5 tilsammen. Dette var Milos siste valpeshow, og vi hadde ikke all verdens tro på at han skulle gå til topps. Han har vært plaget med fugleloppebitt og har hatt noen søvnløse netter den siste uken. Men - dommeren likte visst det hun så, så hun satte Milo opp som beste hannvalp. Han endte som BIR tilslutt. BIM ble Belyravis Ariana, eller Nemi som hun kalles. En skjønn jente, datter av Marius. Vår egen Sofie debuterte her og ble 2.btk.

Marco ble beste hanne av de voksne og tok sitt 11. cert. Nå HÅPER vi på storcertet i Kristiansand! BIM ble Tira. Iben ble 2.btk og mammaen til jente, Nikita, ble 3.btk. Pappaen ble 2.bhk.

Så var det å vente på gruppefinalene... Som vanlig ingen forhåpninger egentlig for dommerne ser liksom ikke tibben i den store ringen. Ihvertfall er det ikke dagligdags kost at de markerer seg her.

Her er Milo i aksjon. Det var iallefall 8 deltagende valper i gruppe 9. Milo ble plukket ut som 1 av de 4 dommeren ville plassere. Så begynte de å rope opp vinnerne. Vi holdt pusten tror jeg etterhvert som både 4. og 3. plassen gikk til helt andre raser. Og da 2. plassen også gikk til en annen rase (som jeg ikke husker nå), da sto jubelen i taket :-)

En stolt eier og handler

Milo med premiene

At det skulle bli en reprise da de voksne skulle i aksjon; det hadde vi alltid trodd, men det skjedde. Da det var Marcos tur, så danket han ut 12 andre og gikk til topps.

Victoria var bra stolt ja, og det samme var vi :-)

Har hatt en flott dag sammen med våre venner. Neste tur blir til Kristiansand - gleder meg til den.

Ingen kommentarer: