søndag 20. juni 2010

Flott debut for Alvin!


I helgen har Lyngtunets Keep Of Kalessin "Alvin" hatt sin debut i ringen. Han skulle stilles på valpeshow på Fenstad. Ene dagen var det tre valper, i dag 5 valper, og Alvin klarte å få 2 x BIM! Kjempeflott, og gratulerer så mye til Caroline! :-)

Er spent på hvordan Alvin utvikler seg videre. Han fikk gode kritikker både på utseendet sitt og gemyttet, men var litt vimsete og litt ukonsentrert, men han er nå bare en liten gutt... det kommer med alderen :-)

Her er kritkken fra dommer Espen Andersen:

"Maskulint hode for alderen, godt snuteparti og øyne, god ryggl., godt trent for alderen, velansatt hale, trenger å sette seg i bakpartiet, kort lengde og str for alderen, god hals. Trenger litt mer ringtrening".

Og her er kritikken fra dommer Frode Jevne:

"Maskulin hanne, meget god type, velformet hode m/markert hake, velpl. mørke øyne, velansatte ører, meget god hals, velansatt hale, god kropp/benstruktur, velvinklet, ønsker noe sterkere overlinje?(det siste ordet er litt utydelig på arket), velgående med tilstrekkelige steg, trivelig temperament. Velvist!"

Da har to av valpene etter Lotte og Boss hatt en flott debut, det er kjekt synes jeg. Kjekt at de er så trygge og gode, det er jo det aller viktigste.

Ingen kommentarer: