tirsdag 13. juli 2010

Hvil i fred, Buster

I går fikk vi den triste meldingen om at Lyngtunets Aiakos (Buster) fikk sovne inn hos dyrlegen. Han hadde vært syk de siste dagene, så det var til det beste at han fikk slippe fra smertene. Buster var den aller første Lyngtunet-valpen, sønn av vår Emma og Bejasos Solo. Født på min seng ;-) Han ville blitt 9 år 10. desember.

Har fått masse bilder av Buster opp gjennom disse årene, det har vi satt stor pris på. Ble en veldig trist dag i går da vi samme dag fikk melding om at mor til Buster, Emma, også er blitt syk. Hun har dessverre ikke lenge igjen, så vi dro på besøk til henne sent i går kveld.


Sov godt, Buster!

1 kommentar:

Anne Grete sa...

Ja det er tunge dager disse der man må skilles fra sine firbeinte venner . Jeg har heller ikke mine 3 eldste lengre . Tenker på de og prøver å huske alle de gode dager og stunder . Noen ganger har jeg og etter avskjedsdager tenkt at nei nå skal jeg ikke ha flere dyr, men holder jo ikke .... det. Har valgt å ikke ha katt lengre da de 3 siste ble påkjørt . Dere får kose dere med valpene og tenke på det gode :):)