mandag 2. august 2010

Tur til Nesbyen

Vi har hatt en veldig koselig helg i Nesbyen. Denne gangen reiste vi alene Helena og jeg. Vel, alene og alene, hadde jo 6 hunder med oss da ;-) Er imponert over valpene som taklet den lange turen så flott. Vi måtte ha noen stopp nedover pga at Lillelord var litt dårlig i magen sin, men han var så flink og gav beskjed hver gang. Turen gikk fint ellers. Været var ganske bra, noen regnbyger innimellom, men stort sett flott kjørevær. Vi dro over Hemsedalsfjellet, liker den veien godt.

Eneste gangen vi rotet oss litt bort, var da vi skulle finne Nystølen Hyttegrend. Den skulle ligge ca 16 km fra Nesbyen sentrum, og det var først 8 km på en dårlig asfaltvei, så 8 km på elendig grusvei. Humpete og fæl, med masse sauer som ikke hadde til hensikt å komme seg av veien. De lå midt i veien, så bedagelige...:-) Vel, vi fant da frem tilslutt og jeg må si dette var verdt den dårlige veien opp. Og veien hadde da sin sjarm :-)

Dette er Hallingstugu. Utrolig flott hytte og så vakkert som den lå til!

Området rundt. Grinden måtte lukkes for ikke å risikere ubudne gjester :-)

Her er stuen med hems

Hundene hadde det fint her

Lille Leon skulle vel helst sett at han fikk være utenfor inngjerdingen. Det fikk han også, både han og broren, men da løp de i full fart i hver sin retning :-)

Vibeke i hytteveggen med Leon og Lillelord

Helena med gullguttene

Sjarmøren Leon!

Så godt å være ute i naturen...synes Lillelord

Skjønningen Lillelord

Iben trøtt etter utstillingen lørdag


Hele gjengen. Sofie, Thea, Iben og Milo

Lørdag var tibben første rase som ble bedømt, så vi var tidlig ferdig. Så etter en liten pust i bakken, tok vi hundene med på tur. Er jo et fantastisk område dette, og vi skulle egentlig hatt enda flere dager her.

Noen som vet å ta livet med ro

Måtte ta bildet av dette rare treet

Vibeke med jentene sine

Thea, Vibeke og Sofie :-)

Iben måtte få en kos av Helena

Og her er det Milos tur :-)

Sååå deilig å få bevegd seg litt!

Her passerte vi en liten bro

Nydelig natur

Må være et eldorado her også om vinteren

Alt i alt har vi hatt en flott helg. Kan ikke klage på resultatene heller, selv om vi jo hadde håpet på et lite cert til Iben... Hun mangler jo bare det. Men kom på plassen bak begge dagene. Men hjelpe meg...lørdag var det tre Lyngtunet-tisper som plasserte seg + at Marco tok sitt 12. cert og ble 3.BHK. Søndagen ble Marius 4.BHK og alle tispene som plasserte seg kom fra oss! Tira ble beste tispe, tok sitt 5. cert og endte som BIR! Søster Iben ble 2.BTK, Shakira 3.BTK og Nikita 4.BTK.

Været har vært litt skiftende, men stort sett har det vært bra synes jeg. Lørdag var det fint, deilig og varmt. Søndag skyet det mere over og det kom også noen regnbyger, men vi var heldig da vi skulle i ringen. Vi kommer nok bo på Nystølen Hyttegrend igjen, men da tar vi kanskje noen ekstra dager bare for å virkelig koble av.

2 kommentarer:

Anne Grete sa...

Så mange fine bilder , en utrolig nydelig plass dette . Jeg tiltrekkes av slike steder .
Har vært i Nesbyen en gang på utstilling , blir ikke så langt unna Aurland det . Men vi bodde i sentrum den gang og så tror jeg det var nærmere 30 varmegrader

shox sa...

So cute dog.I also have a black dog,it is so cute,so lovely.I am very like this.Online Store,everyone like to buy yourself lovely and comfortable shoes or clothes.Unique design bag,I think in our country this kind of design is so little.Right?hah!!Why don't you try our new design puma shoes on sale shoes?It has high protect function,and also make your feet feels very comfortable.In our store, nike nz shox has a large discount activity online,already attracted so many customers attention.If you like them,you must hurry action to choose them.At the same time,uinque design and perfect appearance puma future cat now hot selling online.I hope we can learn each other.