søndag 12. september 2010

Stor dag for oss og vårt oppdrett i Stavanger!

Det ble en flott dag på NKK Stavanger for oss og våre valpekjøpere. 11. september vil for oss få en litt annen betydning enn det den har hatt. Dette ble dagen da det endelig skulle lykkes for Marco og Victoria! Han har jo kommet på plassen bak storcertet på utallige NKK-utstillinger, så derfor var det bare så fortjent at han endelig fikk det! Victoria har jobbet hardt for dette helt siden hun fikk Marco da han var 8 uker. Tidlig så vi den gode kontakten hun hadde med han. Er så glad på Victoria (og familien) sine vegne. Nå er han N UCH! Han fikk også sitt andre norske cacib siden hunden som kom foran allerede er internasjonal champion.

Trodde egentlig ikke dagen kunne bli bedre, vi var jo så happy pga Marco, og så går altså Iben hen og får det siste certet hun også! Hun ble også BIR. Så nå har vi oppdrettet 6 champions. Marco ble 4. champion etter Snorre, mens Iben er barnebarn av Snorre, så det betyr jo ekstra mye for oss.

Så må vi ikke glemme Shakira som ble 2.btk og Nikita som ble 3.btk. Og ikke minst Moses, som ble 2. beste champion med ck. Og lille Thea fikk 1-3 :-) Hun gjorde en god figur, så vi er kjempefornøyd.

Dagen ble avsluttet med at vi fikk plassering i bis'en for oppdrett, vi ble BIS4 :-) En dag vi lever lenge på dette. Gratulerer også til alle andre som gjorde det bra.

BIM INT NORD UCH NV-09-10 Sagalands B-August XII og BIR Lyngtunets Helenas

BIR BIS4 Oppdrett

Ingen kommentarer: