mandag 10. januar 2011

MyDog i Gøteborg 6.-8. januar

Godt nytt år alle sammen!

Har lagt bak oss tre fine utstillingsdager på MyDog i Gøteborg. Starten på året 2011 kunne ikke bli bedre da Marco på første forsøk klarte å bli BIM, ta cert og cacib, og dermed få en ny tittel: SE UCH! Det var noen nervepirrende minutter må jeg si. Veldig gøy at jeg endelig fikk sjansen til å ringe Helena og komme med så gode nyheter :-)  Gratulerer så mye til Mona og Victoria, og takk til Rose som viste han så fint.

N SE UCH Lyngtunets Galahad

Det ble flere andre flotte resultater denne dagen for Nikita ble res. BTK, så vi var fornøyd :-)

Dag to ble Marco 2. beste i championklassen og 4.bhk totalt. Nok en flott bragd av gullgutten! Og begge jentene til Irene, Tira og Nikita, fikk ck, men ingen plassering.

Siste dagen var det rasespesial. Her vant Marco sin klasse og endte som 2.bhk! Han har jammen hatt en flott helg! Nikita markerte seg også ved å bli nr 2 i championklassen og 2.btk, mens Tira (og jeg :-)) endte som res.btk. Var gøy at jeg fikk handle Tira og følte jeg fikk henne bra til.

Er kjempefornøyd etter disse dagene. Bare så synd at Iben ble syk slik at ikke hun fikk prøvd seg...men det kommer flere sjanser.

Turen hjem ble stressende. Vi hadde valgt å ikke reise hjem samme dag som siste utstilling pga at det tidligere år har vært mye kav for å rekke fly. Dermed hadde vi god tid  - iallefall i Gøteborg! Irene og jeg nøt en god frokost før vi sjekket ut av hotellet og kom oss til flyplassen. Der skulle vi tilbringe en del timer pga at flyet vårt ikke gikk før 1715. Ble litt bekymret da vi så at tiden i Oslo kom til å bli knapp - og at vi var nødt til å hente bagasjen for så å sjekke inn på nytt! Og vi hadde grunn til bekymring, for flyet fra Gøteborg var selvfølgelig litt forsinket, så da vi ventet på bagasjen hadde vi 15 min til neste innsjekking. Og selvsagt tok det sin tid før koffertene og buret kom... Til slutt var det bare 5 min igjen og vi styrtet avgårde med alle våre "pakke nelliker". Klarte så vidt å sjekke inn (hadde blodsmak i munnen og svetten silte!!) før tiden var ute og rakk flyet heldigvis :-)

1 kommentar:

Anne Grete sa...

Dette var vel verd litt stress Vibeke eller hva :):):):)
men kan omtrent kjenne på følelsen av at man har knapt med tid ja ...
Ihvertfall MANGE GRATULASJONER