fredag 15. juli 2011

Resultatet av blodprøven

Da er både Thea og Sofie rabiesvaksinert og blodprøven er godkjent. Vi valgte å gi de én sprøyte - ikke to som dyrlegene mener er nødvendig - og det gikk helt fint. Begge hadde verdier godt over minimumsgrensen, 3,97 for å være eksakt. Grensen er 0,5. Blir spennende senere i høst å se om også Iben da er klarert.

Det er jo et sjansespill dette, men vi mener at det kan det også være om de tar to sprøyter. Vi har stor respekt for vaksiner og hva de faktisk kan føre til... Selvsagt skal vi fortsatt vaksinere og det gjør vi også, men det er viktig å være klar over at det kan ha sine bivirkninger også. Som alt annet. Og at man av og til må ha litt is i magen og ikke stole blindt på det dyrlegene sier. Nå har vi et utmerket samarbeid med vår dyreklinikk, men vi har gjort oss noen erfaringer med flere ting (ikke bare vaksiner) og de erfaringene forteller oss at teori og praksis kan være to forskjellige ting av og til...

Men iallefall - vi er glade for at Thea nå er klar for Danmark og 4 internasjonale utstillinger der. Sofie får vi vente med til en senere anledning :)

1 kommentar:

Solbjørg sa...

Så flott, lykke til i Danmark =) Og dette med rabiesvaksinen var veldig greit å vite til han lille min skal rabiesvaksineres en gang i fremtiden :)