fredag 19. august 2011

Dobbeltutstilling på Soria Moria i Verdal 13.-14. august 2011

Vi har vært utrolig heldig med været på de utstillingene vi har deltatt på i sommer, og Verdal var intet unntak. Det var strålende sol hele helgen. Blåste en del søndagen, men likevel; vi kan ikke klage. Irene, Helena og jeg reiste fra Bergen med hele 7 hunder, et telt + kofferter... Vi var spent på om vi fikk være med lokaltoget fra Værnes til Verdal, men det hele gikk smertefritt. Vi vakte litt oppsikt da vi kom med alt vårt til campingplassen, kjørende i en handicapbil...hehe.

Her er hytten vår. Den lå veldig sentralt i forhold til wc og dusj - praktisk!


Vi var "omringet" av kjente på alle kanter, og det er noe jeg liker godt ved å bo slik selv om ikke hyttene akkurat oste av luksus...Men det har sin sjarm og jeg kunne iallefall tenke meg å dra opp igjen. Var en kjempekoselig campingplass. Her satt vi utenfor hytten til Kristin og Torbjørn. Kos å treffe de igjen.

Anita Lunden og Olaug Rugeldal var også bortom og hilste på. Lurer på hva Helena driver med der i bakgrunnen??!!

Nikita sitter som en dronning på fanget til Irene


Første utstillingsdag var det NMHK avd. Nord-Trøndelag som arrangerte. Denne dagen stilte vi Iben og Sofie, og Irene sine to championtisper. Vi stilte Iben bare denne ene dagen pga skaden hun fikk i vinter, vil ikke overbelaste henne på noen måte. Dommeren Annika Ulltveit-Moe var meget fornøyd med hennes muskelkondisjon og merket hun var godt trent. Sånt er gøy å høre! Hun likte henne så godt at hun plasserte Iben som nr 1 av 9 champions, og tilslutt til BIR! :) BIM ble N S UCH Mangos Bono. Lille Sofie var også flink forøvrig, hun fikk exc og ble nr to i sin klasse. Var kjempefin i ringen.

Iben ble også BIS3! Var en enorm klasse, så vi er veldig stolt av vår prinsesse. 


Iben med vandrepokalen hun vant


Dagen etter var det Shakiras tur å bli beste tispe. Hun endte som BIM. BIR denne dagen ble hannhunden som ble BIM dagen før. Var ellers en passe bra dag for oss. Thea fikk very good, og det samme gjorde Tira og til og med Nikita! Synes den var litt drøy da, men men. Ikke så mye vi kan si eller gjøre med det ;-)

Shakira ble BIS3 i BIM-BIS-finalen de arrangerte


Lotte ble syk lørdagen, og siden ringene var på selve campingplassen og bare ett minutt unna hytten, så lot vi henne og Thea være i hytten. Lotte hadde tydeligvis vondt i magen sin, men følte hun hadde kommet seg da vi så til henne. Men på kvelden ble hun enda dårligere, og skrek bare vi var borti henne. Ble redd da. Heldigvis fikk vi hjelp av Gørill E. Martinsen (Zik-Zak kennel) og hennes reisefølge. De ringte til dyrlege for oss, og Stein Selnes kjørte Helena og Lotte. Tusen takk til dere!! Mest sannsynlig hadde hun en liten forstoppelse, så hun fikk klyster og smertestillende. Trodde ærlig talt ikke vi fikk stille henne dagen etter, noe jeg syntes var leit siden hun var eneste veteran. Men det viktigste var jo at hun ble frisk. Og heldigvis; dagen etter var hun mye bedre, så vi bestemte oss for å prøve henne. Siden dommeren var streng og mange røk ut med blått, så trodde jeg egentlig ikke Lotte ville få exc, men heldigvis; hun fikk både exc og ck, og ble dermed BIR veteran. Og i BIS'en gikk hun helt til topps!! En stor helg for oss.

Vi skulle bli igjen til mandagen, så vi hadde all verdens tid. Tok en liten tur med vofsene i finværet. Her Irene med Tira, Nikita og Shakira.

Vibeke med Lotte og Thea

Mange snille folk i hundemiljøet...denne flotte inngjerdingen fikk vi låne av Olaug Rugeldal og mannen, og det gjorde hele oppholdet så mye bedre for oss. Tusen takk til dere! Hundene koste seg og passet godt på oss :D

Iben og "åderet" Sofie :)

Thea skuer utover plassen... 

Nikita oppdaget en katt...hun satt som en saltstøtte i lang tid 

Søndags kvelden fikk vi besøk av datteren til en som hadde hatt en stand på utstillingen. Koselig :)

Thea og meg. Nydelig plass som dere ser.

Helena og en trøtt Iben 

Helena og Lotte 

Lotte var trøtt etter en lang dag :)

Irene med Shakiramoren

Flotte Nikita!

Søstrene Valle :) Tira og Iben

Nydelige Tiramoren

Shakira meget trøtt etter en lang helg

Vi kommer gjerne igjen for dette ble en alle tiders helg. De to små krapylene (les: Thea og Sofie) klarte å komme seg ut av inngjerdingen mandags morgenen! Helena hørte bjeffing og sier: er det flere med tibber her? Vi var jo ikke så mange igjen på campingen siden de fleste reiste dagen før. Så begynte hun å ha en oppteling på antall hunder, og kom frem til at vi var i manko....to hunder manglet. Så kikket hun bak hytten og så en liten tibbe som "pratet" med en av gjestene... Det var noe kjent med den lille tibben som viste seg å være Sofie. Men HUN hadde ikke tenkt å komme, så da Helena prøvde å fange henne, løp hun bare. Heldigvis kom hun rett til meg da jeg ropte på henne. Thea var i ferd med å undersøke en av de andre hyttene så henne var det lett å fange inn. Huff og huff, men det gikk nå bra. Litt spenning i hverdagen må man ha :D

1 kommentar:

Anne Grete sa...

Samlet måtte dette bli en veldig bra trønder-tur :)Gratulerer så gjen