mandag 28. november 2011

Utstillingsåret 2011

Da var siste utstilling for oss i 2011 over. Det har vært mange høyepunkter i 2011, og det hele begynte med Marco i Gøteborg i januar. Da ble han beste hannhund, fikk cert og cacib og ble svensk champion allerede første utstillingsdag! Han endte som BIM. De andre dagene fikk han også flotte plasseringer, så det ble en flott debut for Marco i utlandet. I Tartu, Estland oppnådde han å få cert, cacib, ble estisk champion og også internasjonal champion!

Iben skulle jo også vært med til Gøteborg, men pga skaden hun fikk, så kunne ikke hun være med. Utrolig trist, men hun kom sterkt tilbake da hun først ble frisk :) Hun står for tre høyepunkter i ringen i år: da hun ble BIR på Soria Moria, da hun oppnådde å bli beste tispe med cacib, fikk BIR og BIG2 på Hamar, og tilslutt hennes BIR, cert, cacib og estiske championat i Tartu, Estland. Jeg er bare glad og takknemlig for at vi i det hele tatt fikk "lov" å stille henne igjen, så alt annet er bonus :)

Danmarksturen i sommer står også for meg som høyepunkt. Shakiras BIM, cert, danske championat og dermed også nordiske championat første dagen i Vejen var stort! Det kom så totalt uventet, vi håpet selvsagt, men det var likevel fjernt. Dag to likedan, da går Nikita hen og blir BIM, fikk det siste cacib'et hun trengte og ble da internasjonal champion.

Så er det Lottemoren vår :) Som har fått en pangstart på sin karriere som veteran - utrolig artig :) BIR og BIS2 på Manger, BIR og BIS i Førde, BIR og BIS3 på Karmøy, BIR og BIS på Soria Moria og BIM på Dogs4All i Lillestrøm. Her fikk hun også tittel Norsk Veteran Vinner (NVV-11). Vi er så stolte over henne og alle de andre. Også de som ikke har hevdet seg på samme måte, men som har fått excellent og gjort det bra, som Thea, Sofie, Tira, Uno, Lady, Luna.... Litt farlig å nevne navn for er så redd for å glemme noen. Sofie fikk forøvrig sin første plassering på Stord, noe som så absolutt kvalifiserer til et høydepunkt for oss :)

Så får vi se hva neste år har i vente. Vi har noen planer :)


BIR INT NORD UCH KBH-05 SV-05-05 WW-08 NORDV-08SV-10 WWV-10 EUWV-11 NVV-11 Sagalands Simba og BIM NVV-11 Sagalands V-Mer-Lot

Ingen kommentarer: