tirsdag 28. februar 2012

Utstillingshelg på Manger

Har hatt nok en fin utstillingshelg - denne gangen på Manger. Vi stilte kun Sofie og Thea så hadde ikke noen forventninger. Sofie har røytet litt og Thea kan jo finne på å nekte å gå om hun finner underlaget litt rart. I tillegg skulle jeg gå med Uno. Tibbene hadde møtetid kl 9, så vi skulle være tidlig ute. Skulle jo tro etter alle disse årene at vi visste hvor lang tid vi bruker ut til Manger, men den gang ei ;-) Så kl 0730 var vi fremme, fikk ikke komme inn for de åpnet ikke før kl 8. Hehe. Jaja, bedre å være for tidlig enn for sent.

Jeg var som vanlig nervøs før jeg skulle i ringen, men nervene var litt mere under kontroll enn de var i Ølen. Det hjalp også at Uno skulle i ringen som nr 4 og først av tibbene. Og Uno var i strålende humør, så det var en fryd å stille han. Han var alene i sin klasse. Gikk fint, sto greit på bordet,  sto nydelig foran dommerbordet - for dette ble han premiert med excellent og ck. Gjett om jeg var glad da jeg løp ut av ringen :D Da det kun var en fra åpen klasse som fikk ck, skjønte jeg jo at certet kom til å sto mellom Uno og denne. Men hadde ingen forhåpninger da for Gullivar er jo en flott hanne og han har gjort det knallbra i det siste. Gullivar ble da beste hannhund med cert og han ble BIM tilslutt. Uno ble 4. beste hanne med reserve cert, noe vi var veldig glade for. Hans første plassering og dette var hans utstilling nr 5! Så han er jo ikke en rutinert hanne på noen måte, så dette var gøy :) 2. beste hanne ble Marius (far til Uno) og 3. beste ble Marco.

Så skulle vi inn med tispene. Sofie fikk Good denne dagen, dommeren likte ikke helt snutepartiet og mente hun var litt steil i fronten. Men Thea ble den store overraskelsen! Hun sto og gikk så fint, gikk hen og vant åpen klasse med ck! Det hadde jeg aldri trodd! Hun endte som 5. beste tispe. Beste tispe ble Abelone, så fulgte Shakira, Nikita og Nikoline til Marie. Og Jasmin til Bo ble nr 2 i åpen klasse - også hun med ck.

Nikita stilte også som veteran for første gang, det var to i den klassen og Nikita ble BIR. Vi måtte jo da delta i BIS'en, og siden det var en del timer til den skulle starte, dro vi en tur til Knarvik hvor vi shoppet litt (iallefall Irene og jeg hehe) og koste oss på kafe :)

Var spennende da Nikita entret BIS-ringen. Dommeren sa farvel til et par stykker, men Nikita ble igjen og vi forsto at hun kom til å få plassering. Og hun ble BIS4 :) Utrolig gøy!

Dagen etter var det shibaene som skulle stilles, forøvrig Anzus siste valpeshow. Hun endte som 2. beste tispevalp med flott kritikk. Det kjekkeste var å se at hun er så rolig på utstillingene, hilste på flere hunder uten problemer. Dette var andre gangen Frode var i ringen, noe han klarte kjempefint. Hadde en fin dag rundt shibaringen, kjekt å hilse på Solvor igjen. Og ekstra kjekt at Mathias kunne være med.

Vi satt på med Frode denne dagen, og etter utstillingen dro vi til en kinarestaurant i Morvik. En utrolig koselig restaurant med deilig mat. En fin avslutning på en fin helg :)

Takk til alle som gjorde helgen så fin :) Ser frem til neste utstilling. Under: noen bilder av den flotte veteranen "vår" INT NORD LIT UCH Lyngtunets Curacuo.

På mors fang

Mor Irene og Nikita

En flott veteran :)

BIS4 veteran

Ingen kommentarer: