mandag 21. mai 2012

Haugesund og Omegn hundeklubb 19.05.2012

Vi hadde en veldig koselig utstillingsdag i Haugesund lørdagen. Hadde møtetid kl 11, så trengte ikke stå opp så veeeldig tidlig, selv om halv 6 er ganske så tidlig det også da hehe. Vi og Bo kjørte sammen med Irene nedover, og vi hadde en trivelig tur. Ble litt stresset da vi ikke fant frem til utstillingsplassen med det samme, tullet oss inn i noen små sidegater, men kom da frem tilslutt ;-)

Vi skulle stille Iben og Thea, og jeg ble litt betenkt da jeg så hallen. Skjønte at dette ville ikke Thea like, masse striper på gulvet og andre ting som vi vet hun reagerer på. Og ganske riktig; hun la hodet og overkroppen godt ned i gulvet med baken i været, og så på dommeren med DE øynene hehe. Synes han var snill som premierte henne med excellent - han likte henne tydeligvis og hun fikk fin kritikk. Hun sjarmerte alle rundt ringen :D

Vi fikk excellent på alle de vi hadde med, og det er jeg kjempefornøyd med. Iben endte som 3.btk og hennes mor, Nikita, 4.btk. Nikita ble forøvrig også BIR og BIS2 Veteran! 5.btk ble Shakira og Tira 6.btk med reserve cert. Vi stilte oppdrettsgruppe med Iben, Nikita, Shakira og Tira, og fikk HP og vant tilslutt og ble BIS Oppdrett (av 4 klasser)! Veldig gøy at flere av tibbene ble plassert i gruppe og BIS denne dagen :)

Bildene under er tatt av Solbjørg Holen - tusen takk til deg!


BIS Oppdrett

BIS2 Veteran

1 kommentar:

Solbjørg sa...

Gratulerer så mye med flotte resultater og Thea var bare helt fantastisk sjarmerende, skulle hatt et bilde av henne der hun lå å kikket på dommeren <3 Ingen tvil om hvem som var storsjarmøren i ringen den dagen ;)

Mvh. Solbjørg :)