fredag 21. desember 2012

Tilbakeblikk på året som snart er omme

Har jo pleid å ha en liten kavalkade på slutten av hvert år for å oppsummere året som er gått, og dette har vært nok et begivenhetsrikt år for vår kennel. Høydepunktene for oss er Ibens bragder i Danmark og Sverige denne sommeren. At hun i løpet av 2 uker oppnådde å bli dansk, svensk og nordisk champion var stort! I tillegg fikk hun det siste cacibet hun trengte. Vi er veldig stolt av henne. Hadde ikke trodd vi skulle få oppleve dette etter skaden hun pådro seg, men svømmingen har heldigvis hjulpet henne enormt. Hun har også gjort det veldig bra på de få utstillingene hun har vært stilt i Norge, med BIR, BIG og BIS4 i Førde som et absolutt høydepunkt.

Så oppnådde lille Sofie å få to cert på rappen, noe som var veldig overraskende, men desto hyggeligere :) Hun ble også BIR og BIS4 på Manger. Og Anzu, shibaen vår som vi eier med Mathias, fikk sitt første cert og ble BIR i Førde.

I tillegg har vi flere avkom som har gjort det bra. Lyngtunets Lucky Lady var på sommerferie med innlagt utstilling i Bulgaria i sommer, og kom hjem som moldovisk, bulgarsk, georgiansk og balkan champion! :) Så klarte hun den bragden å få storcertet i Rogaland, så da kunne hun også smykke seg med tittelen N UCH :) Gratulerer så mye til hennes flotte og flinke eier, Else Ragnhild :)

Lyngtunets Harmonia og L. Galahad prøvde også lykken i utlandet. Først i Litauen hvor de begge fikk cert og cacib. Galahad (Marco) ble da ny litauisk champion, mens Harmonia (Tira) fikk tittelen LTV-12. I Danmark fikk Tira cert og ble BIR og KBHV-12 (forøvrig samme utstilling som søster Iben fikk cert dagen før). Hvis nå bare Tira kunne få dette norske storcertet, vil hun bli både litauisk og dansk champion i tillegg til norsk. Vi får krysse fingre for henne i 2013. Gratulerer masse til Tiras eiere (og medoppdrettere), Irene og Kjell, og ikke minst til Marcos eiere og flinke handlere, Victoria og Mona :)

Nå holder jeg på å glemme årets absolutte høydepunkt! At Lotte, i en alder av 9 1/2 år, gikk hen og tok storcertet på hjemmebane!! Dette er noe vi aldri hadde trodd vi ville få oppleve, så det var så stort. Ikke har hun prøvd så mange ganger heller, det oppdaget jeg da jeg sjekket hennes utstillingsresultater i DogWeb. Desto koseligere er det:)

I år er det Helena som har fartet mest, men jeg fikk meg en tur sammen med Bo til Lillestrøm. Der satt vi i rasestanden og hadde en veldig koselig helg sammen. Trivelig å hilse på folk man ellers bare har pratet med på fb.

Vil ønske alle en gledelig jul, og takke for det gamle. Så får vi håpe at 2013 blir et godt år for oss alle. Selv håper vi på at kennelens M-kull blir en realitet. Blir litt valpesyk nå når jeg ser alle de fine valpebildene på fb. Blir tre år i mai siden siste kull.

GOD JUL & GODT NYTT ÅR!

Ingen kommentarer: