tirsdag 30. april 2013

Utstilling i Naustdal

Da var årets utstilling i Naustdal over. Koser meg alltid der inne, er en veldig koselig plass må jeg si. I år stilte vi kun Lotte som veteran. Ellers ble Izzie og Uno fra oppdrettet vårt stilt, samt Lena sine to jenter, Nemi og Luna.

Det var møtetid kl 9, så vi var nødt til å rekke fergen som gikk kl 7...dvs at vi måtte opp midt på natten. Grøss og gru. Klokken sto på 3! Vi hundefolk er gale ;-)  Men formen var ikke verst utrolig nok og holdt seg bra, bortsett fra litt nerver som slo seg på magen... Tenkte et øyeblikk på å overlate Lotte til Helena, men så fant jeg ut at dette må jeg klare.

Ble en fantastisk start da Uno fikk både excellent, ck, cert (hans første) og ble beste hanne. Var eneste hanne da, men dommeren kunne jo latt være å gi han noe om hun ikke likte han. Det var iallefall stort!

Og dagen fortsatte meget bra. I åpen klasse ble Izzie plassert som nr 2 med Nemi på plassen foran :D Begge fikk ck. Og Nemi endte som beste tispe, og fikk dermed sitt første cert! Gjett om jubelen sto i taket :) Izzie ble 2. beste tispe med reserve cert, mens Lottemoren vår endte som 4. beste tispe. Hun ble også BIR veteran. I "kampen" om BIR og BIM, ble Uno BIR og Nemi BIM.

Gruppefinalene begynte heldigvis allerede kl 13, så ventetiden ble ikke så lang. Uno ble faktisk plukket ut i første "utvelgelse" og var en av seks dommeren ville ha videre. Men endte uten plassering. Det gjorde ingenting - han gjorde en veldig god figur og var så flink. Lotte ble BIS2 veteran :)

Gratulerer til alle som gjorde det så bra, men en spesiell gratulasjon til Frode og Lena.

BIR Lyngtunets Lord Of The Rings og BIM Belyravis Ariana

N UCH NVV-11 Sagalands V-Mer-Lot BIS2 Veteran

Lyngtunets Lord Of The Rings "Uno"
 
 

Ingen kommentarer: