tirsdag 30. juli 2013

Utstillingshelg i Haugesund/Skudeneshavn

I helgen var det dobbeltutstilling i Skudeneshavn, og denne gangen var vi en hel gjeng som dro nedover. Lenge siden sist, så det var skikkelig gøy :) Bo og jeg skulle stille Milla (som valp) og Moses. Vi skulle bo på hotell i Haugesund for det var umulig å oppdrive et sted å bo i nærheten av selve utstillingen. Hotellet var flott og lå helt nede ved havnen. Fredagskvelden satt vi på restauranten utenfor hotellet og koste oss med deilig mat og drikke. "Vi" var Bo, jeg, Mona, Victoria, Rose og Lena :)

Lørdagen var det alldeles nydelig vær, men egentlig i varmeste laget for hundene. Jeg klarte nå å bli litt svidd (husket selvsagt ikke på å smøre meg), men var ikke alene om det hehe. Vi så vel alle mer eller mindre svidde ut på kvelden.

Annette

Lena

Annette og meg

Rose og Mona

Milla og Ipo i full lek

Jeg trente litt med Milla før vi skulle inn i ringen, og det gikk jo strålende...helt til hun ble skremt av noen større hunder. Da var det gjort. Etter det var alt skummelt. Det gikk jo ikke bra i ringen, dommeren kunne ikke gi henne annet enn en deltagersløyfe, noe som var bittert siden hun var eneste tispe. Men hun fikk en fin kritikk da, og han gjentok at hun var en "MYCKET fin tik". Jeg ble jo lei meg, må innrømme det, men prøvde å riste skuffelsen fort av meg. Var veldig glad for at Annette og Ipo gjorde det så bra da! Han ble beste hanne (var to) og endte som BIR valp. Gratulerer! Fine gutten og Millas kjæreste ;-)

Og så gikk det jo kjempefint med de voksne. Moses ble nr 1 i champion med kullbror Marco på plassen bak. Og siden dommeren hadde vært streng med rødsløyfer og ck, så var ikke konkurransen så stor den dagen. Moses endte som beste hanne og Marco ble 2. beste hanne. Og i konkurranse med beste tispe, vant Moses og ble BIR :) Bo fikk han så fint til :)

Moses på bordet


Fint øyeblikksbilde av Marco og Victoria

Luna og Lena
 
Rose med Abelone

 Else Ragnhild og Lady

BIR N UCH Lyngtunets Gatsby og BIM Sagalands Harmony Kira

Det ble en lang dag for nå skulle jo Moses i gruppen. Og Annettes tre barn skulle stille i Barn & Hund, så det måtte vi jo få med oss, samt at Ipo'en skulle inn i gruppen også. Ungene var så flinke, de gikk med Abelone, Luna og Moses. Kommende handlere dette :)

Gr 9 var som vanlig en stor gruppe, og dommeren plukket ut 7 som hun ville se videre, deriblant Moses :) Han gikk som en kule, enda til at han nå var veldig trøtt. Og endte som BIG3!! For en flott dag :)

Moses i aksjon i gruppen

Her er han blitt BIG3!

Ser ganske stolt ut :)

På kvelden kom Annette og familien til Haugesund og så gikk hele gjengen på Egon og koste oss. Dette er jo egentlig det som er best med utstillinger - det sosiale fellesskapet.

--------------------------------

Dag 2 ble en våt affære. Milla var på samme måte som dagen før, mens Ipo klarte nok en gang å bli beste hanne og BIR! Moses ble igjen beste hanne med Marco som 3.beste hanne denne dagen. Det store høydepunktet ble at Nemi til Lena ble beste tispe, fikk cert og endte som BIR i konkurransen mot Moses :) Gratulerer så mye til Lena og oppdretter Rose :)

BIM N UCH Lyngtunets Gatsby og BIR Belyravis Ariana
 
Ipo i gruppen

Lena og Nemi på vei inn i gruppen

Må si jeg er fornøyd med at Moses, som ikke har vært stilt før i år, klarer å ta BIR og BIM på samme helg. Og ikke minst BIG3 da. Både Moses og Milla var så greie å reise med, og ha på hotellrommet. Ikke en lyd hele natten. Milla var så kosete og jeg fikk så vondt av henne at hun skulle være så redd. Har googlet det i dag og kom over en side hvor det sto om spøkelsesalderen fra 6 mnd, og det stemte på en prikk på Milla. Så håper dette er en fase hun kommer ut av. Vi må bare trene litt forsiktig med henne fremover. Hun er jo en så fin jente :)

Tusen takk til alle for en kjempefin helg, og gratulerer til alle som gjorde det så bra!

Ingen kommentarer: