tirsdag 1. oktober 2013

Koselig treff + utstilling på Bønes

Denne helgen var det utstilling i Bergen, og dommer var Ann Rode. Hun er "farmor" til lille Maia, i og med at hun har pappaen Reggae. Det ble et veldig koselig møte mellom Ann og Maia som dere ser :) Vi hadde en koselig stund sammen på hotellet. Maia var litt skeptisk først, men tødde fort opp. Hun viste Ann hvor flink hun var til å gå og stille seg naturlig opp.


 
 
Dette var lørdagen. Søndag skulle tibbene i ilden. Det var meldt på 3 valper og 12 voksne, så det var ikke mange. Vi stilte ingen av våre, kun Milla da som valp. Hun oppførte seg greit i hallen, men blir fremdeles usikker på visse situasjoner. Det ble bestemt at Annette skulle prøve å gå med henne. Halen datt ned, men etter mye jobbing kom den nå opp. Det må nok trenes enda mere fremover på å få opp selvtilliten hennes, men hun var flinkere enn på Karmøy, så kanskje går det sakte, men sikkert fremover. Hun ble nr 2 i klassen 6-9 mnd, mens søster Alba ble beste tispe. De fikk fine kritikker begge to. BIR ble Chamiilons Eyes For You Ipo, lille sjarmøren til Annette og kjæresten til Milla :)
 
Vi stilte som sagt ingen av våre, men to fra vårt oppdrett ble stilt, brødrene Marco og Moses. Denne gangen var det Marco som ble beste hanne, mens Moses ble 4. beste hanne. Og beste tispe ble Luna til Lena :) Hun fikk sitt første cert, og endte som BIM i konkurransen mot Marco.


BIR INT BALT SE N UCH Lyngtunets Galahad og BIM Belyravis Fantastic Luna

 
I gruppefinalen var det Hans Almgren som skulle dømme. Aner ikke hvor mange de var, men de var maaaange. Kjente hjertet gjorde et hopp da han plukket ut 6 stk og Marco sto igjen som en av de seks. Så røk to til ut og Marco var en av de fire som ville få plassering. Han ble BIG4, og vi er så stolte :) Gratulerer til Victoria og Mona som eier denne flotte gutten. Gratulerer også til alle dere andre som gjorde det bra.
 
Neste utstilling blir på Stord 9. november og da blir det debut for Maia - blir spennende! :)

Ingen kommentarer: