tirsdag 28. april 2009

Hurra hurra hurraaaaaa! :-)

Hundefolk er gale. Hvem andre kan finne på å stå opp kl 0400 en søndag morgen??? Og det etter knappe 3 timers søvn... Men jeg var forbausende våken likevel da vi startet hjemmefra. På veien plukket vi opp Åse, Bjørn Ove og deres tre vofser. Vi hadde en veldig koselig tur innover mot Naustdal. Nydelig vær var det også.

Og dagen ble bare bedre og bedre jo eldre den ble :-) Izzie (bildet over) deltok på sitt siste valpeshow og ble BIR. Senere klarte hun å plassere seg i gruppen og endte som BIG3.

Så var det de voksnes tur... Moses til Bjørn Ove og Åse sto for championatet, men ingen av oss hadde vel særlig tro på at det skulle gå nettopp fordi det var flere fine hanner som ble stilt. Ikke det at ikke vi synes Moses er fin, men han har vært avrøytet lenge og pelsen er vel bare så smått begynt å komme. Men - han slo til og vant åpen klasse, og ikke nok med det; han slo like godt bror Marius også og endte som beste hanne med cert! Og vi fikk vår norske champion nr 4!

Så var det tispenes tur. Vi hadde to debutanter med oss, søstrene Iben og Tira skulle debutere på selveste 9 måneders dagen sin. Og for en debut! Tira gikk hen og vant juniorklassen med søster Iben på plassen bak - begge med ck. Så går hun også hen og vinner over sin mor Nikita, sin "tante" Shakira og søster Iben, og blir beste tispe med cert! I konkurransen med Moses vinner hun og blir BIR. Senere vant hun gruppe 9 også.
Litt av en dag...og vi formerlig fløy hjemover :-) Feiret med en is på fergen - det måtte vi jo bare.

Gratulerer alle sammen og tusen takk for nok en koselig dag sammen med dere alle!

2 kommentarer:

Elisabeth`s Tibbe Blogg sa...

Dere kan virkelig vere stolt, nå som dere har fått dere en ny champion til kennel lyngtunet.. Å han var ikke dårligere selv med lite pels at han klarte å slå sin like fine bror.. Så forsetter bare dagen for dere med nye gode res. som ingen ende tar ..Å tenk at Tira skulle klare å slå dem alle å få sitt første cert, bare ni nmd gammel.. For en bragd.Og så går hun jammen henn å vinner gruppa . Å valpen fra dere er heller ikke noe dårligere som å blir plassert i gruppa.. Jeg sier bare for en helg dere har hat .. Gratulere så mye..

Anne Grete sa...

Takk for titten å mange skjønnheter , det ble ei uforglemmelig helg dette .
Å få tibbene plassert på topp i gruppa er en seier for rasen :):)
Og ja hundefolk er gale .. vi var heime kl 3.30 på nattmorgenen . Da kl var 02.00 på natta og jeg kjørte kom det luskende en stor katt over veien. Men det var ingen katt nei , EI GAUPE , syntes da den hadde så tykke bein i første øyekast og for noen labber og så hadde den og bare " stumphale "aldri sett gaupe før jeg !!