tirsdag 12. mai 2009

Kosetur til Kristiansand

I helgen var det stor NKK-utstilling i Kristiansand. Vi var så heldig for "pappaen" til Marco, Geir, hadde kjøpt seg en buss og sa seg villig til å kjøre hele gjengen! Trodde ikke først at jeg kunne være med, det så litt mørkt ut med tanke på pass av de hundene som måtte bli igjen hjemme, men heldigvis så løste det seg takket være min mor og søster. Takk for hjelpen!!

Og selv om grunnen til at vi reiste nedover skyldtes utstillingen, så må jeg si at selve turen egentlig var det jeg gledet meg mest til... Vi har kost oss sånn denne helgen. Helena og jeg fikk et fint hotellrom med badekar og det måtte jo jeg prøve, lenge siden jeg har fått meg et slikt bad. Og det var jammen deilig! Etter 8 timer på buss var det en sann nytelse å bare legge seg ned i deilig varmt vann med masse skum! Iben ble nysgjerrig så vi tok noen bilder...hun skulle susse meg på nesetippen mens jeg lå der. Men - tror jeg skal spare dere for bilder av meg i badekaret så det legger jeg ikke ut her :-)
Utstillingen ble for vår del litt skuffende. Dumt at det ikke ble delt ut flere ck, men med 58 tibber så måtte vel det bli sånn. Vi håpet jo på storcertet på spesielt Marco da. Han har kommet på den "sure" plassen to ganger før, så håpet jo at det denne gangen skulle bli hans tur. Han gjorde jobben han, gikk og sto pent, og vant sin klasse, men altså...uten ck. Den beste hunden sa dommeren, men med noe svak hake...Forrige helg var det noe høy panne... Ja ja sånn er dette gamet. Shakira var den som gjorde det best, hun vant championklassen og ble 2. beste tispe med CACIB. Juniortispen Tira ble 2. beste tispe i juniorklassen av 11 totalt. Det må vi være fornøyd med! Og Izzie ble 4. beste i samme klasse. Marius ble 3. beste championhanne med ck, men dessverre ingen plassering i hannhundklassen.
En spent gjeng på bussen. Åse i front, Victoria bak og Rose til høyre
Vibeke og Bjørn Ove

Bussjåføren vår, Geir
Åse koser seg

Victoria

Shakira og Nikita. Må virkelig berømme vofsene. De var så flinke på turen. Vi hadde flere stopp underveis så de fikk lufte seg.

Jasmin slapper av

En liten pause. Godt å strekke på beina. Her Mona og Victoria

Bjørn Ove og Vibeke

Mia på hotellrommet

Helena utenfor hotellet vårt

Lørdagskvelden gikk vi på Steak house og spiste deilig mat!

Må også nevne at vi på bussen nedover koste oss med baileys og rødvin :-) Uvant "kost" for oss når vi er på tur, for en eller flere av oss kjører jo som oftest. Dette har vært en helt topp helg! Må takke sjåføren vår for en meget behagelig tur. Og så må vi takke alle sammen for et godt lag! Ser frem til neste tur sammen med dere ;-)

4 kommentarer:

Toppensero sa...

Så kjekt dere hadde det.Får håpe dere skal en annen gang og at vi kan være med.Kjekt at dere hadde det så gøy.Trenger litt sosialt.Vi reiser til ænes torsdag og blir til mandag,så det blir deilig.Ses vel helga 24 mai.Klem

Bente sa...

Dette så bare herlig ut. Akkurat så artig bør det være å dra på utstillinger:))
Hva gjør det vel om det ikke blir topp plassering på hundene, når helga er så vellykket likevel.
NKK certet kommer nok til Marco snart. Han er en flott hund:))

Lykke til på Sverige turen. Må si jeg kunne tenkt meg å være med i samme ærende som dere. Men, det er vel hver sin tur:)

Elisabeth`s Tibbe Blogg sa...

Dette så virkelig koslig ut.. God å sitte å slappe av å slippe å kjøre selv.. Det er koslig å vere en gjeng som kan reise på tur sammen. Så dette blir nok ikke deres siste buss tur.. I vår avd nmk Vestfold har vi ofte hat buss turer, både innenlands og utenlands. Jeg savner disse turene det er jo så koselig og sosialt å reise en gjengen sammen.. Å hva gjør det når dere hadde en helt fantastisk tur , at uts res ute bilder .. Bedre lykke neste gang..

Vibeke sa...

Nei, det gjør ingenting at ikke resultatene ble helt slik vi hadde ønsket. Vi hadde en topp tur med gode venner og det er det viktigste :-) Til Gro: håper dere også kan være med en gang - det hadde vært gøy!