tirsdag 2. juni 2009

Det går slag i slag...

Jeg har lagt bak meg en veldig koselig pinsehelg. Reiste til Haugesund lørdag morgen sammen med Mona og Victoria. Traff Rose og Irene på fergen. Jeg skulle stille Iben, men hadde også lille Thea med meg. Tenkte det kunne være en fin sosial trening for henne. Været var nydelig - sol og en herlig varme! Så det var kjekt å oppdage da vi kom ned at vi skulle stille ute. Eneste dumme var at ingen av oss hadde solkrem med... Ble bra stekt ja!
Var en del venting, men det gjorde ingenting i det selskapet :-) Og Thea koste seg og gjorde stor lykke hos de andre. Hun er så trygg og god den valpen, brydde seg ikke med store hunder eller noe.
Dette nydelige bildet av Ero har vi fått av hans eiere, Gro og Svein. Ero deltok på sin andre utstilling og ble 2. beste junior med HP. Ble en del hopping siden det var gress, ikke bare på Ero, men også på andre. Men dommeren var utrolig grei, og lot de da få gå på veien slik at hun fikk se bevegelsene ordentlig. Ikke verst! Iben ble 3. beste junior (av 9 totalt) med HP. Søstermoren Tira ble 2. beste junior med CK.

Her har vi lørdagens vinnere. Marius beste hanne og BIR, og Nikita beste tispe og BIM. Victoria måtte gå med Marius i siste runde pga at Rose skulle i barnedåp og bryllup.

Dagen etter ble Marius 2. beste hanne. Ero gjorde det knallbra og vant juniorklassen, fikk CK og endte som 3. beste hanne. Flott gjort og dere var så flinke!! Marco gjorde det også bra og endte som 4. beste hanne. I tispeklassen var det Abelone til Rose som gjorde det best - hun ble beste tispe og BIM. Ellers gjorde Tira det bra igjen. Hun vant juniorklassen, fikk CK og ble 3. beste tispe med Shakira på plassen bak. Iben ble nr 2 i juniorklassen med CK. Det ville jeg vanligvis vært fornøyd med, men jeg fikk henne ikke til å stå, hverken på bord eller bakke. Frustrerende. Men tror det er løpetid på gang snart, ihvertfall er Snorre veeeldig interessert i henne...

Etter utstillingen lørdag var det mye rot mht rom på gjestgiveriet der vi skulle bo. Makan til rot og tull har jeg ikke vært borti. Men det har jo sin sjarm også da, og blir en god historie i ettertid :-) Da var det iallefall godt å sette seg ned på benken utenfor med en leskende kald pærecider! Hadde det så koselig sammen med Irene, Mona, Victoria, Gro og Svein - snakk om trivelig gjeng. Og Svein spanderte pizza på hele gjengen! Tusen takk for en koselig helg sammen med dere alle!

Så må jeg takke Linda og Sigve for BIR og BIM-bildene, og gratulerer til dere med en knallhelg! Deres hanne Tempeltibbens Eros-Kito ble 2. beste hanne med cert lørdag, og BIR med cert søndag!

Lykke til dere som skal til Drammen. Holder tommelen opp for Marco da!!!

1 kommentar:

Anne Grete sa...

Heisan , lykke til i Drammen , var mange påmeldt så det ut som . Blir spennende å høre hvem som trekker de lengste stråa.
Tenkte på Drammen , men er så langt og noen ganger må man prioritere andre ting , så denne uka er mannen i huset på det fagre Vestland :):)kjører nedover