søndag 24. mai 2009

Begivenhetsrike dager...

Jeg har vært på harrytur i Sverige og handlet :-) Kom hjem med 6 pakker med svensk leverpostei, litt snop + ca 1600 gr particolourtibbe :-) En tur etter min smak. Rose og jeg dro sammen bortover for å hente hver vår lille tass, og vi har hatt fine dager i Mellerud hos Gunvor og Sigurd. Fikk også hilse på Rikke, som skulle ha den mørke tispen. Nå er jo alle valper søte da, men jeg synes dette kullet var veldig jevnt og fint. Og valpene var sosiale og kom oss i møte med slikk og logrende haler. Fikk også treffe Gunvors nye hannvalp fra Elgberget, og han var en sjarmerende liten tass.

Må takke Gunvor og Sigurd for koselige dager! Tusen takk også for skyssen!

Thea 2 mnd
En skjønn baby

Tok ikke lange stunden før Thea tødde opp da hun kom hjem

Iben snart 10 mnd


I dag har vi vært på utstilling. Litt rart å delta på en utstilling der det kun var to tibber påmeldt... Grunnen er at utstillingen omtrent ikke har vært annonsert, og vi kom over den ved en ren tilfeldighet. Da var det bare to ledige plasser igjen pga at de kun hadde to dommere (+ en dommer som kun dømte valper). Men - selv om det bare var Iben og Ero som skulle i ilden så følte vi oss ikke trygge på at de skulle få cert. Man vet jo aldri. Men begge to var så flinke og gikk så fint, så de fikk cert og ble henholdsvis BIR og BIM.
Vi hadde en fin dag sammen med Gro og Svein, samt Rose og Victoria som kom og heiet på oss :-) Thea var også med - hun lå for det meste og sov. Var litt surt så hun lå godt inntullet i teppet sitt. God trening var det iallefall. I morgen skal hun bli med meg på jobb.
Neste helg er det Haugesund!

2 kommentarer:

Anne Grete sa...

Mange fine bilder av søte Tea og de andre og. Gratulerer med flott utstillingsdag

Kristin sa...

Mange flotte bilder av skjønne Thea, Iben og Ero. Gratulere med flotte utstillings resultater i helgen som var:-)