søndag 21. juni 2009

Flott dag på Open Show på Espeland

I dag har vi vært på det årlige Open Showet som er i regi av NMK avd. Hordaland. Det er en uoffisiell utstilling, dvs at det deles ikke ut cert, men er mer ment som god trening og at man skal ha det gøy! I år var vi heldige med været ( i motsetning til ifjor da det bøttet ned), det var helt grei temperatur og faktisk litt varmt når solen kom gjennom :-)

N UCH Lyngtunets Gatsby "Moses"
Er ikke han en vakker gutt?
Nydelig i våre øyne

Og her er han og "far" Bjørn Ove i aksjon
Moses var kjempeflink både til å gå og vise seg fint på bordet

Her konkurrerer han mot beste hannhund fra Unghundklassen. Moses ble beste hannhund i dag.

Her er en juniortispe som konkurrerte mot våre tisper i dag. Navnet hennes var Frolandstibbenes G-Lissi, og hun var en nydelig liten frøken.

Her er Åse og Helena i ringen med Jasmin og Iben.

Og her er Izzie og "far". Hun var også veldig flink i dag, og ble 3. beste tispe i junior

Iben ble beste tispe, og i konkurranse med Moses ble hun BIR og han BIM. Her er Iben i BIS'en, men dessverre ingen plassering her.
Dommer for dagen var Frode jevne. Vi har hatt en fin dag sammen med Åse og Bjørn Ove. Gratulerer så mye med BIM på Moses i dag! Og fine kritikker på de alle.

1 kommentar:

Bente sa...

Ser ut som om dere hadde en fin dag i herlig sommervær. Og ja, Moses er en nydelig Tibbegutt og Iben er ei nydelig Tibbejente. Skal si dere gjør det godt i utstillingsringen for tiden. Veldig artig at det er slik, når en tross alt bruker mye tid på denne hobbyen.
Lykke til videre.