torsdag 18. juni 2009

Strålende utstillingshelg i Sandefjord!

Så har vi nok en gang lagt bak oss en super utstillingshelg. Dro med Racertibbebussen nedover fredag med masse pakke nellikker, det var diverse premier, gaver, bur, inngjerding +++ så det var bra vi hadde en hel buss å stue alt dette inn i. Turen nedover gikk kjempefint, vi kjørte Hemsedalen og hadde diverse stopp slik at vi fikk luftet både hundene og oss selv. Er imponert over småvalpene Thea og Espen! De var så flinke og så tålmodige.

Så kom vi frem til Sandefjord og skulle slippe Rose og Irene av ved hotellet der de skulle bo. Skulle bare finne frem papirene som vi hadde skrevet ut til Rose... Vi ble ganske så lange i masken da vi da oppdaget at sekken vår med alle hundetingene (inkl. hundematen) ikke var i lasterommet. Den var ikke å finne noen steder!! Tror blodtrykket steg noen hakk da ja...i takt med humøret som dalte... Vi var i tillegg trøtte, og visste at vi måtte ut på utstillingsområdet for å levere en del premier + sette opp teltet, så det ville jo ta en stund før vi kunne slappe av der vi skulle bo. Ja ja, det gikk dette også, og vi fikk fôr av velvillige hjelpere, så det ble mat på våre søte små :-)Humøret steg mange hakk da vi kom til Langeby Camping og så leiligheten vi skulle bo i. Den supre og moderne leiligheten! Med en flotte terrasse så det var opptur. Var en liten tur nede i campingvognen til Gunvor og Sigurd (de bodde på samme plassen) før vi køyet. Litt drama var det før vi kunne køye... Thea datt ned fra sofaen og slo hodet sitt. Hun ble så rar, som om hun holdt på å besvime og jeg ble fryktelig redd....Men heldigvis så endte det godt!! Og hun var like pigg dagen etter.

Fra Rasespesialen 13. juni 2009

Irene studerer katalogen

Bjørn Ove og Sigurd fant tonen :-)

Victoria og Mona er spente

Thea og Espen fikk treffe søstermor Hanna og Ailo igjen. De koste seg i inngjerdingen hele dagen.

Skjønne Moses. han gjorde en hederlig innsats og ble 4. beste champion med ck.

Iben vant juniorklassen (av 11 stk), endte som 2. beste tispe og fikk sitt andre cert denne dagen.

Her er Iben og Nikita i BIS'en etter rasebedømningen. Iben endte som BIS3, mens Nikita ble BIS4. Nikita ble også 2. beste champion og endte som 3.beste tispe!

Grilling om kvelden!

Etter en lang, men flott dag på utstillingen avtalte vi at vi skulle samles på vår terrasse om kvelden. Helena, Mona og Sigurd dro ut for å handle inn mat til kvelden. Jeg tuslet en tur ned til Gunvor og hadde en koselig stund i campingvognen med henne. Bjørn Ove og Sigurd dro ut for å hente Irene og Rose, og sammen dro de for å sette opp telt slik at alt var klart til utstillingen dagen etterpå. I mens var Mona sjefskokk, og sørget for at det som skulle grilles, ble ferdig. Gunvor hadde med en nydelig baconpai og alt sammen fikk bein å gå på.
Fra venstre: Irene, Bjørn Ove, Gunvor, Victoria, Tonje og Mona

Fra venstre: Tonje, Mona, Sigurd, Helena og meg
Maten smakte herlig!

Her får Izzie en kos av Bjørn Ove :-)

Gunvor med sin nydelige, lille Hanna

Mona

Gunvor

Sigurd

Irene fikk fullstendig latterkrampe....

...tvil om at vi koste oss?? :-)

Vibeke

Gunvor igjen

Victoria

Og endelig fikk vi tatt et bilde av Tonje også :-)


NMK avd. Vestfold 14.juni 2009

Dag to ble en fantastisk dag for oss! Ikke bare ble Marius beste hanne, men Marco ble nr 2 og fikk sitt syvende cert!! Og Nikita ble beste tispe med Shakira rett bak. Tilslutt ble det Nikita som trakk det lengste strået og ble BIR.

BIR og BIM

Og vi tok vår HP nr 20 i oppdrett og ble BIR Oppdretter (var bare oss da....)
Fra venstre: Marius, Nikita, Marco og Shakira
Vi kunne dessverre ikke bli igjen til gruppefinalene for vi hadde jo en laaaang tur fremfor oss. Har hatt en strålende helg og ser bare frem mot neste dobbeltutstilling i Nesbyen.

1 kommentar:

Kristin sa...

Gratulere så mye med de flotte resultatene. Mange flotte mennesker rundt matbordeT, ser ut til at dere har kost dere masse:-))