mandag 30. november 2009

En liten billedkavalkade over Snorres liv

Vi har lenge tenkt på å lage en kavalkade over Snorres liv, men vanskelig å plukke ut de rette bildene...vi har så mange så det er vanskelig å skulle velge ut "de beste". Nå er ikke alle bildene jeg velger å legge ut her de beste sånn komposisjonsmessig, men jeg tar de med bare for å vise hvordan Snorre faktisk var. På tur, i lek, hjemme...

Bildene er ikke lagt inn kronologisk.

Snorre som liten valp

Tror dette var det første besøket hans på Seim hos foreldrene til Helena. Han var vel 8-9 uker her. Han likte seg godt på Seim og var glad da han skulle på besøk til "bestemor" og "bestefar".

Snorre med sønnen Marius

Snorre var eksepsjonell med små valper, han elsket de! De første kullene vi hadde som han var pappa til, tok han seg av med stor hengivenhet. Det var han som lekte med dem og oppdro dem.

Rasmus og Snorre

Vi hadde 4 hanner hjemme en periode og lenge gikk dette veldig bra. Slik kunne Snorre ligge, både med Rasmus og med Solan. Og ikke minst med sønnen Figo.

Snorre i et lekent øyeblikk

Snorre sammen med Trixie

Skøyergutten :-)

Snorre var en veldig fotogen gutt, vi fikk da tatt en del fine portretter av han. Han elsket å bli tatt bilder av :-)

Her koser han seg på terrassen

Lotte og Snorre var virkelig kjærester! Etterhvert var det Trixie som tok over den rollen, men han var veldig glad i akkurat de to. Og de var glade i ham!

Mathias og Snorre

Snorre var veldig begeistret for Mathias, og slik skulle han helst ligge da Mathias var på besøk, godt inni armkroken. Slik lå han ofte med meg også. Så slikket han meg på låret så jeg ble søkk våt på buksen :-)

Her er han på besøk på Seim igjen. Sitter på fanget til "bestemor"

Far og sønn

Slik lå han og Figo stadig vekk. Enten det nå var på terrassen, kjøkkenet eller i stuen. Der Snorre var, der var også Figo.

Verdens nydeligste gutt!

Vakker og majestetisk her

Snorre og sønnen Marco

Snorre og Figo på tur i Gullbotn

Her er Figo og Snorre i aksjon i hagen. Figo var vel bare 3-4 mnd her

Snorre leker

4 kommentarer:

Elisabeth`s Tibbe Blogg sa...

Hei.. Så fine bilder av han og med andre hunder i flokken deres.. Koselig med slike minner ..

Wenche Kildahl sa...

Takk for titten av fine bilder av en så nydelig kar!!! Han skulle fortsatt vært på denne vakre jord ilag med dere. Synd det som skjedde, ja. Klem til dere. Kan tenke meg dere savner han mye.

Belyravi`s valpeblogg sa...

Ja dette var herlig å se tilbake på.Han var en god gutt som er dypt savnet.vi har hatt en del turer sammen og det bildet av Snorre og >Marius er jo bare så bedårende. Han var en herlig gutt med masse akter som får meg til å trekke på smillebåndet.Forstår godt at han er dypt savnet.Masse tanker til dere fra meg:

Kristin sa...

så koselige bilder av Snorre. God å ha slike gode bilder å titte tilbake på, mimre. Stor klem fra meg