tirsdag 24. november 2009

Julebord hos Rose og Karsten

Har dessverre ingen bilder fra kvelden - det tror jeg kom helt i fra oss alle. Men dere får bare stole på oss når vi sier at vi hadde det svært koselig :-)

Vi kunne slappe helt av hele kvelden. Vi var nemlig så heldig å få Mathias til å passe hundene hjemme, så vi skulle overnatte på Søfteland. Hadde med oss Thea og lille Milo, og de gikk veldig fint sammen med resten av flokken. Rose og Karsten hadde dekket så fint på, det var skikkelig julestemning med herlig pinnekjøttlukt i hele huset og flotte julegardiner på plass. Litt dumt var det at omtrent halvparten hadde meldt avbud pga sykdom og diverse, men tross dette, hadde vi det veldig kjekt. Og vi var 8 stk, så vi var da en liten gjeng samlet.

Maten smakte nydelig! Til dessert fikk vi iskake, også den kjempegod. Resten av kvelden bare fløy følte jeg - sånn er det når man er i koselig lag. Og vi var tidlig til sengs...... sånn ca 03.30 :-)

Dagen etter disket Karsten og Rose opp med en herlig frokost. Etterpå satt vi og pratet, mye hund selvsagt, men også om andre ting. Kjempekos var det.

Må takke Rose og Karsten som stilte huset til disposisjon, og sto for alt. Så takk til Elisabeth, Mona, Bjørn Ove og Åse for at dere gjorde kvelden til det den ble.

Neste helg drar Rose og Elisabeth til Lillestrøm - lykke til begge to!

1 kommentar:

Elisabeth`s Tibbe Blogg sa...

Vi hadde det kjempe kjekt med god mat og drikke. Ja sent ble det , men hva gjør det, når tiden flyr i godt selskap. Rose og Karsten hadde virkelig laget det fint til . Til hygge for oss som var der. En fantastisk kveld ble ..