tirsdag 28. september 2010

En fantastisk utstillingshelg igjen :D


Cb Sofie av Elgberget med stolt eier Torbjørn

Det tar nok tid før vi lander helt :D Helgen har vært helt utrolig. Lørdag var det utstilling i Turnhallen i regi av NMHK avd. Hordaland. Det var 18 tibber påmeldt, og vi skulle stille Sofie som valp og Iben i championklassen for første gang. Det ble en Sofie som vant hehe, men ikke vår Sofie ;-) Cb Sofie av Elgberget ble BIR og BIS4 valp!! Gratulerer masse til eieren Torbjørn, som bodde hos oss i helgen. Vår Sofie ble 2.btk.

Det ble forøvrig en flott debut i championklassen både for Marco og Iben. Marco endte som nr 2 i klassen, rett bak broren Moses som vant! Moses ble også beste hannhund og BIM, med Marco på plassen bak. Iben ble også nr 2 i championklassen, og endte som 2.btk. Søster Tira ble 3.btk med cert, og bak der igjen havnet Shakira. Veldig bra! Vi stilte oppdrett med Iben, Moses, Nikita og Tira, og ble BIR og BIS. En alle tiders dag med andre ord :-) Koselig ellers også, var kjekt å få hilse på lille Luna. De tok turen oppom for å se på, og det var veldig kjekt.

På kvelden reiste Helena, Torbjørn og jeg en tur til Rose for å se valpene. En kjekk avslutning på en veldig grei dag.

BIS oppdrett

Dag to var det utstilling på Bønes. Som vanlig masse folk, trangt og lite p-plasser... Jaja, det går jo greit så lenge været var så bra og det var det jo. Nydelig sol fra blå himmel. Denne dagen skulle vi også stille Thea. Egentlig hadde vi tenkt å trekke henne pga at hun ikke var i pels... Men fant ut at vi får bare prøve. Men først skulle valpene i ringen. Helena fikk Sofie mye bedre til enn dagen før, og hun ble da BIR på sitt aller siste valpeshow :-)

Marco vant championklassen denne gangen, og endte som beste hannhund og BIM tilslutt. Moses ble nr 3 med ck i champion. Så gikk Helena inn med Thea i unghund... og vinner klassen med ck! Jeg trodde ikke mine egne øyne. Dette var Theas første ck. Helena var også inne med Iben, som vant sin klasse. Så da skulle vi inn i beste tispeklasse med to av våre. Jeg var lettere skjelven, og forsto jo at Thea faktisk kunne konkurrere om cert, men i og med at juniortispen var så pen og at Tira også hadde vunnet sin klasse med ck, så trodde jeg ærlig talt ikke at Thea hadde en sjanse. Men så plukket han ut Thea og juniortispen, han ville ha de på bordet igjen og vi måtte gå trekant osv. Følte ikke jeg fikk Thea til og tenkte litt at nå ødelegger jeg sjansen. Så ble vi vist tilbake til plassene våre uten at han endret på rekkefølgen og da trodde jeg faktisk at han hadde bestemt seg. Så plukket han ut Iben + Nikita, og juniortispen og Thea. Thea sto sist og jeg tenkte at jaja, er kjempeglad for ck'en, men selvfølgelig...ville jo gjerne hatt det certet. Så viser han at jeg skal flytte frem til tredjeplassen!! Så skulle vi gå en runde. Jeg vet ikke hva jeg tenkte der og da, jeg ble iallefall satt totalt ut. Endelig en dommer som kunne se hennes flotte kropp og ikke bare henge seg opp de litt mindre gode tingene ved henne. Tårene trillet og dommeren "beklaget" at han hadde satt meg ut :D Iben ble da beste tispe og BIR med en fantastisk kritikk! Og den jeg bare legge ut her.

"Top. qual. bitch in beautiful condition. Full of breed type all through. Wonderful movements. Super qual. Outstanding bitch".

Det ble ingen plassering i gruppen hverken på Sofie eller Iben, men vi stilte oppdrett denne dagen også. Denne gangen med Marco i stedet for Moses. Var tre som stilte, blant annet Enerhaugen med shiba, så jeg tenkte at de vinner så klart. Så blir vi BIS!! Har ikke ord for en flott helg dette ble.


Thea med sitt første cert


Må gratulere alle som gjorde det bra i helgen. Torbjørn med valpen sin Sofie lørdag, og med seier i åpen klasse og ck på Princ, de som plasserte seg med tibbene sine i bis'en lørdag og søndag osv. En stor helg! Takk til Torbjørn for gaver og for en koselig helg.

Gleder meg til Hamar om 14 dager, da skal jeg stille Iben for første gang.

2 kommentarer:

Anne Grete sa...

Gratulerer så mye med ei storflott helg , bedre kan det jo ikke bli . Gruppen deres med tibber er faktisk noe av det peneste tibbegruppen jeg har sett på lenge , Virkelig et syn for øyet og skjønner dommerens valg veldig :):)
Takk Vibeke for fine ord på min blogg , meg og fotoapparat vet du , jeg bare elsker det :):)

Tibbe toby sa...

Gratulere så masse med kjempe goe resultater , Jeg vil okså takke for en kjempe kjekk helg sammen med Helena og Vibeke og tibbene :-) . Sofie ,Princ og jeg vi koste oss masse sammen med dere alle sammen .
fint bilde av sofie og meg takker fotografen :-)