mandag 29. november 2010

Koselig tur til Dogs4All (Nordisk Vinnerutstilling) i Lillestrøm :-)

Har hatt en så fin helg sammen med Irene og Rose :-) Kjempekos! De hadde med seg to hunder hver, mens jeg reiste med Sofie. Hun skulle være med inn i kabinen, noe som gikk over all forventning. Virket ikke slik til å begynne med da... hun ville absolutt ikke opp i bagen, og kom med høylytte protester og jeg tenkte at denne flyturen blir fin... Men hun roet seg da vi kom inn på flyet, og sov hele veien.

Vel fremme på Gardermoen gikk alt på skinner - både hundene (de som ble sendt) og bagasjen kom kjempefort. Vi tok flytoget videre til Lillestrøm, og derfra tok vi buss til hotellet vårt i Lørenskog. En tur vi trodde skulle ta ca 10-12 min ble til hele 40 min! Var innom hvert borettslag på veien tror jeg :/ Ikke rart billetten var dyr. Vel vel, vi kom frem tilslutt, men da var ikke rommet vårt klart. Så vi satte oss ned og bestilte buffét mens hundene lå i burene og sov. Sofie lå sammen med Abelone og Espen, og det gikk veldig greit. Meningen var å reise inn til Varemessen i Lillestrøm for å sitte i stand og delta i parade, men det rakk vi ikke. Resten av ettermiddagen gikk med til snopspising på hotellrommet. På kvelden hadde vi en koselig stund sammen med Bente og Elisabeth i foajeen, der vi slappet av med en drink og et glass rødvin :-)

Har dessverre ingen bilder fra utstillingen. Men det var en flott hall (eller skal jeg si flotte haller!!) og rasestandene de hadde laget, så proffe og flotte ut. Var utrolig mye å se på. Var helt gåen i ryggen og i føttene etterpå av all trakkingen. Vi deltok i raseparaden også, kjempegøy det :-) Ellers gikk det vel sånn passe på utstillingen med unntak av Nikita da, som vant championklassen og ble 2.btk. Og Sofie gikk som en prinsesse og ble 1 og 4. Hadde ikke trodd hun skulle være så flink så lite søvn som hun hadde om natten... Men gjett om hun var trøtt etterpå Da jeg puttet henne ned i baggen rett før vi skulle ombord i flyet, så skjedde det uten protester, og vi hørte ikke noe fra henne på hele turen. Hun har sovet som en stein i hele natt!!

Dette var siste utstilling for oss i år. Neste utstilling og tur blir Gøteborg rett over nyttår. Gleder meg! :-))

2 kommentarer:

Helena sa...

Er så glad for at dere fikk en sånn fin tur:-) Ble nervøs for at det hele skulle gå i vasken da Sas tullet med antall hunder det var søkt om i lasterommet, men alt ordnet seg jo heldigvis. Veldig glad for at Sofie oppførte seg så fint på sin første alenetur:-)

Kristin sa...

Høres ut som dere hadde det kjempe kjekt ut ja:-)))