onsdag 24. november 2010

Tilbakeblikk på året

Nå som julen nærmer seg og året går mot slutten, så er det ikke fritt for at det kommer noen tanker... Tanker på året som er gått og ting som har skjedd, hva det nye året vil bringe osv. Gikk litt tilbake i bloggen og så på hva jeg hadde skrevet, hadde skrevet at jeg håpet 2010 skulle bli et bedre år for oss. Vel, det har jo skjedd noen triste ting dette året også, som det vel gjør for de fleste.

Vinteren ble spesielt tung pga to spesielle hendelser: lille Linus (fra Trixies siste kull) måtte avlives og terrassen vår ble ødelagt som følge av snøras fra taket. Det siste var bare materielle skader og det endte jo tross alt godt; ingen liv gikk tapt og vi fikk ny terrasse dekket av forsikringen. Men den første hendelsen sitter godt i ennå... Og spesielt nå som julen nærmer seg. Han ville jo fyllt 1 år 2. juledag. Han er stadig i våre tanker, men av og til jeg bare sette et lokk på de tankene. Det gjør for vondt. 2. juledag skal vi tenne lys og minnes Linus, eller Julian som vi kalte han for.

Utstillingsmessig har jo dette året vært et godt år for oss. Høydepunktene må være Nikitas nordiske championat, at vi fikk vår internasjonale champion nr 2 (Shakira), Ibens norske championat og BIR på NKK i Stavanger, og ikke minst (og kanskje det største); at det endelig gikk Marcos vei på samme utstilling slik at han nå kan tituleres N UCH!

Håper 2011 kan bli et godt år. At vi, våre familier og hundene holder seg friske. Det er jo ingen selvfølgelighet. Til neste år fyller Ronja 10 år, håper vi får beholde henne i mange, mange år til! Så håper vi på mange fine stunder både i og utenfor ringen. Kanskje får vi ett valpekull, kanskje ikke...det avhenger litt av når løpetiden begynner. Men planen er å ha ett kull litt sent neste år. Så får vi ta det som det kommer :-)

1 kommentar:

Helena sa...

Vibeke, du skriver som vanlig veldig godt:-) Vi har virkelig hatt et år med mange kriser og katastrofer, vil si vi har hatt vår del nå, for en stund ihvertfall. Man må jo regne med både det ene og det andre, men nå ser jeg frem mot 2011, som jeg vet vil bli et godt år for oss :-) Fortid er fortid, nå er nå og fremtiden ligger der foran oss ;-)