torsdag 4. august 2011

Velkommen til Norge, Anzu!

Endelig er lille Anzu kommet hjem! En tryggere valp skal man lete lenge etter. Jeg sto på Flesland for å ta imot Mathias, Helena og lille Anzu da de kom, og det første hun gjorde var å slikke meg i ansiktet. Så tillitsfull at det er en fryd. Og det første hun gjorde da hun kom ut, var å strekke på seg litt og så tisse. Så hilse litt på noen barn. Så ikke ut som at flyturen fra Arlanda til Bergen hadde gjort henne noe. Og ifølge Mathias og Helena hadde det ikke vært et pip fra henne på hele turen.

Hennes fulle navn er Aangenaam Valencia. Hun er etter MultiCH Kurokaidou Go Higo Kamishimasou x CH Aangenaam Lunar Eclips. Farssiden er japansk. På morssiden stammer hun fra Mathias sin første shiba, Fujihime av Enerhaugen. Hun er lille Anzus tippoldemor. Lille Anzu er også oppkalt etter henne. Det måtte bare bli slik :) Stor takk til oppdretterne Paula og Daniel Granqvist for denne herlige jenten!

Anzu bor sammen med Mathias i Bergen sentrum, og eies av oss tre. Hennes første valpeshow blir på Stord i november :)1 kommentar:

Anne Grete sa...

Gratulerer hun er nydelig :)Ikke ofte jeg har sett de i disse farger